Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet-e boldog párkapcsolatunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e boldog párkapcsolatunk ezekkel a szabályokkal?

Figyelt kérdés

A vőlegényem velem csalta meg a feleségét, én meg a férjemet.4 hónapja vagyunk együtt,2 hónapja összeköltöztünk albérletben, az eljegyzés is megvolt.Mindkettőnk válása folyamatban van.38 és 40 évesek vagyunk.Mindketten élni szeretnénk még.Én fiatalon szültem, és egy megszürkült, unalmas házasságban éltem.A vőlegényemnek van egy óvodás korú gyermeke.A felesége gyakran volt fáradt,feszült,veszekedett, ebből menekült.A felesége mellett járt egyetemre, tanfolyamokra, barátokkal szórakozni.

Én szabályokat állítottam fel,hányra kell hazaérnie munka után, programokat szervezek magunknak,kijelöltem egy napot,amikor az anyját látogathatja, hétvégén szombaton van a gyerekével.

Az ágyban új dolgokat hozok be, szerepjátékok,jelmezek.

Így jól fog működni a kapcsolatunk?Engem nem csal meg?

2016. dec. 5. 15:53
 61/100 A kérdező kommentje:
Szeretnėk hinni neki...
2016. dec. 8. 20:20
 62/100 anonim ***** válasza:
100%

"Megīgėrte, velem minden mås lesz."

És ezt kezdte úgy, hogy neked is hazudott.

Nem véletlen vagy bizonytalan.

2016. dec. 8. 20:26
 63/100 anonim ***** válasza:
De itt nem csak az a lényeg, hogy veled minden más lesz, akkor mi van? Tegyük fel, hogy szeret, imád, amíg éltek. És? Én azt a jellemhibát, hogy nem kötődik a saját gyerekéhez sosem tudnám megbocsátani. Ez komoly defekt, nálam egy férfivel szemben kiuáró ok.
2016. dec. 8. 20:46
 64/100 A kérdező kommentje:
Ėrtem, amit īrtok, de szeretem.Azt sugalljåtok, hagyjam el,nem jô ember.De mi van ha velem tėnyleg mås lesz? Bårki megvåltozhat.
2016. dec. 8. 21:30
 65/100 anonim ***** válasza:
100%

"Megīgėrte, velem minden mås lesz."

Akkor hol a problémád,nem értem! :) Hidd el,veled minden más lesz...egy darabig! De! A lányodat utálni fogja,az 1000% ,hiszen a sajátját sem szereti!!

2016. dec. 8. 21:53
 66/100 anonim ***** válasza:
89%

OK,Kérdező, akkor mondom másképp, hátha megérted.

Igen, lehet, hogy veled tényleg más less. De akkor is abban a tudatban fogsz vele együtt élni, hogy tudod, hogy a saját gyerekére nincs igénye, és a volt feleségével egy patkány volt. Nekem ehhez nem lenne gusztusom, még akkor sem, ha velem jobb. De ez én vagyok, nekem ha valaki nem jól bánik a saját gyerekével az alapból elítéelndő és onanntól kezdve képtelen vagyok szeretni.

De ha et ezt elfogadod így, akkor hajrá!

2016. dec. 8. 23:36
 67/100 A kérdező kommentje:

Van igėnye a sajåt gyerekėre, hiszen talålkozik vele. A volt felesėgėvel miėrt lett volna patkåny?! Kiszeretett belőle, ennyi.Az anyôsom sem kedvelte tûlzottan a nőt.Azt mondta az első ės a måsodik felesėgėt is rosszul vålasztotta a fia.Engem szeret, a lakåsåban lehettünk egymåsėi, amīg nem lett albėrlet.

Az fåj, hogy a szüleim viszont megszakītottåk velem a kapcsolatot a szerelmem miatt.

2016. dec. 10. 08:45
 68/100 anonim ***** válasza:
100%
Hősszerelmes típus, addig használd ki ezt a szép időszakot, amíg tart. Lehet 1év, vagy 3 lesz, aztán erre is rá fog unni. Ő sem tehet róla. Van ilyen barátom, a csillagokat lehozza az új nőjének, elmondja, hogy "ez most annyira más", látszik, hogy őszinték az érzelmei, aztán egyszercsak vége és bár együtt maradnak, de orrba-szájba csalja. Aztán megint szerelmes lesz, ..., ...
2016. dec. 10. 08:48
 69/100 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.. Heti 3 órányi együtt töltött idő a gyerekkel az kb. annyi, hogy nesze kipipálom, nehogy már azt mondják, nem látogatom a gyereket, de ezt kötődésnek, igénynek a gyerek irán nem nevezném. Még elvált apukánál is, az igazi igény a gyerekre kb. ott kezdődik, hogy minden héten kétszer elmegy érte az oviba, és minden hónapban 4-5 egész napot együtt töltenek. Na az, az igény..Heti 3 óra az épphogy arra jó, hogy a saját maga lelkiismeretét nyugtassa. Egyébként a te gyereked apja sem foglalkozott a gyerekeddel, azért tartod ezt ennyire természetesnek? Sajnálom.

Miért patkány a feleségével? Lássuk csak! Hát csinált neki egy gyereket, majd bulizott, tanult, és csajozott. Hát ezért. Ez nem elég?

2016. dec. 11. 13:29
 70/100 A kérdező kommentje:

A fėrjem foglalkozott a lånyunkkal.Most is talålkoznak.

A vőlegėnyem felesėge sokat veszekedett.Jôl tette, hogy nem hallgatta.Ő adott esėlyt, hogy megvåltozzon a nő.

2016. dec. 11. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!