Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért flörtölünk, ha van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért flörtölünk, ha van párkapcsolatunk?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden leírni, kiönteni a kis lelkem :)

Én 28 éves nő vagyok. És van A Férfi, ő 32. A tipikus férfi, aki szereti a csajokat és szereti az életet... Ugye értitek... :)

Kb 6éve ismerjük egymást. Mindketten szinglik voltunk akkor, egyből szikrázott a levegő, nem is bírtunk sokáig magunkkal, elkezdődött köztünk egy viszony, ami tartott jó egy évig, de soha nem komolyodott. Ő örült a kötetlenségnek, nem is nagyon esett szó köztünk soha olyanról hogy feljebb emelnénk a kapcsolati státuszunkat... Mígnem én már elkezdtem vágyni egy komolyabb kapcsolatra, és vele nagyon is el tudtam volna képzelni, de elég kicsapongó életmódja volt, így nem tártam fel neki valódi érzelmeimet... A mi kapcsolatunk mindig csak a szexről, a szenvedélyről szólt, megőrjítettük egymást, de valahogy ennyi, soha nem beszélgettünk magunkról, az életünkről, a terveinkről... Ugy gondoltam ő nem is vágyik komoly kapcsolatra...

Megismertem a mostani páromat, de inkább ugy mondanám a "karjaiba menekültem" az első olyan pasinak aki kicsit érdeklődött irántam is, nemcsak a testem iránt (vele nem is volt meg soha az az elsöprő szenvedély, mint Vele) :(

Az elején még ment a flört a chaten Vele, de aztán elmaradt az is... Ket harom honap mulva kiderült hogy barátnője van, ami engem teljesen felháborított... Velem miert nem? A mi kapcsolatunkbol miert nem lett semmi?

Az uj parommal kozben elkoltoztunk egy masik varosba es igy sikerult tuljutnom nagyjabol rajta, mar nem foglalkoztatott, eltem az eletem az uj varosban, a parommal, mignem 3!!!ev utan egyik haza latogatasunk alkalmaval meg nem pillantottam Őt... Összeért a tekintetunk es kesz vege, a gyomrom cikazott fel ala, a szivem vadul vert es lattam rajta, hogy ő is ki van... Meg se tudtam szolalni mikor odaert mellenk (sajna a parom is ott volt)... Es Ő is nagyon zavarban volt...

Az eset utan par nappal rám írt a chaten, 3ev utan eloszor. A baratnoje meg mindig meg van, es ugye nekem is a parom... De ujra elkezdtuk ezt az orjito vadito flörtölést, igaz csak a chaten, de ha eloben is tudnank talalkozni, tudom hogy megtennenk... Ő is es en is :(

Mi ez koztunk? Miert nem lesz ennek soha vege? Ez örökre igy marad?

Nem akarom megcsalni a paromat de tudom hogy nem tudnek neki ellenallni, soha nem tudtam. Szerencsere nem egy varosban lakunk... Nem mondanam hogy szerelmes vagyok bele, de nagyon megbantam hogy anno amikor viszonyunk volt es szinglik voltunk nem adtam ki magambol teljesen az erzeseimet... Lezaratlan maradt az "ügyünk"... Es nem tudok tul lepni rajta, folyton rola fantazialok es az egekben járok mikor chatelunk... Mint régen...

Volt még valaki igy? Mi lett a történet vége? Egyáltalan lehet egy ilyen tortenetnek vége?

Szivesen olvasnék ilyen történeteket!!! Irjatok!!!!

2015. nov. 26. 13:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem vagytok szerelmesek és lehet már készek vgytok együttlenni úgy is. Hajrá.
2015. nov. 26. 14:10
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem szerelem, inkább csak érzéki vágy, szimpla kémia, és szerintem abból is a pusztító változat.

Ha építeni szeretnéd az életed, család, gyerekek felé venni az irányt, akkor kikerülöd. Nem chatelsz vele, nem mész a környékére sem. Ha nem bírjátok ki, hogy ne essetek egymásnak, akkor meg kell előzni a találkozást. Ez a vonzalom lehet, hogy még nagyon sokáig nem fog elmúlni, vagy lehet, hogy sosem.

De ettől még nem lesz ő életed párja, valószínűleg.

Vagy, otthagyod a párodat, aki majd talál maga mellé egy olyan lányt, aki szereti és hűséges, te meg lehetsz emennek a szeretője, és ebben éled meg a boldogságot, bár én ezt nem javaslom, mert nem tud mellette haladni az élet. De ha neked így tetszik? De mellette ne legyen komoly kapcsolatod, mert az nem fair a férfival szemben, aki pedig igazán szeret téged. Én ezeket a lehetőségeket látom számodra, de lehet tévedek.

Amúgy szinte mindenkinek van ilyen az életében, akivel a feromonok nagyon működnek, nekem is van olyan, akit kerülnöm kell, ha találkozunk, csak belenéz a szemembe, vagy egyet udvarol, és már menekülök, mert vetném rá magam, dehát férjem van, könyörgöm, neki meg élettársa, gyerekek mindenütt!!! Kikerüljük egymást,önmegtartóztatás!

Annyi ilyen van!

2015. nov. 26. 14:31
 3/17 Költőnő? ***** válasza:
52%

Korábbi barátság extrákkal kapcsolataimban sokszor gondolkoztam ezen én is. Hogy mi az a plusz. Ami miatt minden más tökéletes, de kapcsolatban nem. Egyszer beszélgettem az akkorival erről. Nem tudta megmondani.. Mindegy, megpróbáltuk. Hiba volt. Akaratán kívül is hatalmas ülést vitt be nekem. Beláttam, h hiába a másik tisztelete, szeretete, hiába minden ha nincs meg az a bizonyos plusz. Ami átlök azon a vonalon h nem csak minden vonatkozásban funkcionáljatok párként, hanem hivatalosan is, mindenhogyan.

Az az igazság h részint hülyeség mindent felcímkézni, ha egyébként működik anélkül is, mégis... Mégis kell az. Mert ha ugye minden rendben van; ez csak kimondása vmi nyilvánvaló dolognak.

Az érdekesség ott kezdődik, mikor az egyik fél vmiért nem hajlandó szintet lépni. Vmitől annyira fél h inkább a másiknak okoz fájdalmat.

S ez a félelem egy ismeretlen emberrel szemben vhogy kisebb kockázat. Sztem.

2015. nov. 26. 15:23
 4/17 anonim ***** válasza:
48%

"Nem akarom megcsalni a paromat de tudom hogy nem tudnek neki ellenallni, soha nem tudtam."

Mi az, hogy nem tudnál neki ellenállni, mi vagy Te, valami ösztönállat? A megcsalás az elhatározás kérdése mindig, te meg már így tudod előre, hogy akkor ott adott szituációban nem tudnál ellenállni? Egy mocskos rib.anc vagy, a mostani párod jobbat érdemel(ne)...:(

2015. nov. 26. 16:33
 5/17 anonim ***** válasza:
48%
És még a pasikra mondják, hogy a farkuk után mennek...te meg a pinád után, mert viszket.
2015. nov. 26. 16:34
 6/17 anonim ***** válasza:
48%
Pont abban különbözünk az állatoktól, hogy tudunk parancsolni az ösztöneinknek (ha akarunk), te úgy látszik megragadtál az állatok szintjén ezek szerint.
2015. nov. 26. 16:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen szenvedélyes vonzalom valahogy mindig olyanokkal alakul ki, akivel valamiért nem lehet együtt lenni, mert alkalmatlanok rá. Nem tudom, miért gyakorolnak az ilyen férfiak olyan nagy hatást a nőkre.

Nekem sem sikerült még együtt lennem komolyan olyan férfival, aki megőrjített minden porcikámban :D De most már ez nem is olyan fontos. Valahogy úgy érzem, ezek felszínes dolgok, és felnőttem annyira, hogy ezeket a felindulásokat pár perc vagy max. pár óra alatt le tudjam kezelni magamban. És utána tényleg nem érdekel. Nem szabad az embernek belelovallnia magát (már ha olyan emberről van szó, akivel tényleg nem lehet normálisan együttélni).

Nem lehet tudni, a te esetedben mi a jó megoldás, mert lehet, hogy neked kell az a tapasztalat, hogy meglásd, működik-e, működhet-e ez a dolog. És/vagy az a tapasztalat, hogy le tudd zárni.

Nekem nem úgy tűnik, hogy aki a barátnője mellől titokban hevesen flörtölget, az egy komolyan vehető valaki lenne. Mert talán vagy feléd lépne, vagy pont el tőled. Ha legalább az egyikőtökkel tisztességesen akarna játszani.

Persze hagyhatod kifutni a dolgot, hogy meglásd, tényleg akarhat-e valami komolyat, vagy csak szexet. Igazából MOST neked is van most befolyásod a dologra, HA nem adod könnyen magad, CSAK AKKOR, HA komoly. Ha mindketten szakítotok, és együtt folytatjátok.

De ha rögtön a karjaiba veted magad, akkor nem fog komolyan venni, és ugyanaz a játszma folytatódna, amit eddig játszottatok.

2015. nov. 26. 21:32
 8/17 anonim ***** válasza:

"Nekem nem úgy tűnik, hogy aki a barátnője mellől titokban hevesen flörtölget, az egy komolyan vehető valaki lenne."

Miért, aki a barátja mellől flörtölget titokban, az komolyan vehető? (kérdező)

2015. nov. 27. 06:18
 9/17 A kérdező kommentje:

A 2-es 3-as 7-es válaszadónak köszönöm nagyon! Jó,ide vágó és elgondolkodtató volt olvasni titeket és végig bólogattam és ámultam hogy igazatok van...

Aki meg csak ugy leri.ancozott igy ismeretlenül, annak üzenem hogy talán még pont hogy te nem nőttél még fel, vagy akárr lehet savanyú a szőlő,igaz?!!!

Mert ha belegondolok tényleg rengeteg emberrel megtörténik ilyen az élete során, és ez a normális!!!!

2015. nov. 27. 06:55
 10/17 anonim ***** válasza:

Keress egy harmadikat! Létezik az a férfi, aki szenvedélyes, és nem egy sorozatlövőgép! Ha a szenvedély benne van valakiben, azt könnyű megtanitani a hiányzó dolgokra, (pl. nyalás) de lehet hogy soha nem futsz össze olyannal aki szenvedélyes, jó szextechnikája, van, jóképű, és gyengéd, szerelmes alkat!

De feladni nem szabad soha!

Azért ne menj férjhez mert talátál egy férfit aki nősülni akar!

2015. nov. 27. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!