Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért flörtölünk, ha van párkapcsolatunk?
Megpróbálom röviden leírni, kiönteni a kis lelkem :)
Én 28 éves nő vagyok. És van A Férfi, ő 32. A tipikus férfi, aki szereti a csajokat és szereti az életet... Ugye értitek... :)
Kb 6éve ismerjük egymást. Mindketten szinglik voltunk akkor, egyből szikrázott a levegő, nem is bírtunk sokáig magunkkal, elkezdődött köztünk egy viszony, ami tartott jó egy évig, de soha nem komolyodott. Ő örült a kötetlenségnek, nem is nagyon esett szó köztünk soha olyanról hogy feljebb emelnénk a kapcsolati státuszunkat... Mígnem én már elkezdtem vágyni egy komolyabb kapcsolatra, és vele nagyon is el tudtam volna képzelni, de elég kicsapongó életmódja volt, így nem tártam fel neki valódi érzelmeimet... A mi kapcsolatunk mindig csak a szexről, a szenvedélyről szólt, megőrjítettük egymást, de valahogy ennyi, soha nem beszélgettünk magunkról, az életünkről, a terveinkről... Ugy gondoltam ő nem is vágyik komoly kapcsolatra...
Megismertem a mostani páromat, de inkább ugy mondanám a "karjaiba menekültem" az első olyan pasinak aki kicsit érdeklődött irántam is, nemcsak a testem iránt (vele nem is volt meg soha az az elsöprő szenvedély, mint Vele) :(
Az elején még ment a flört a chaten Vele, de aztán elmaradt az is... Ket harom honap mulva kiderült hogy barátnője van, ami engem teljesen felháborított... Velem miert nem? A mi kapcsolatunkbol miert nem lett semmi?
Az uj parommal kozben elkoltoztunk egy masik varosba es igy sikerult tuljutnom nagyjabol rajta, mar nem foglalkoztatott, eltem az eletem az uj varosban, a parommal, mignem 3!!!ev utan egyik haza latogatasunk alkalmaval meg nem pillantottam Őt... Összeért a tekintetunk es kesz vege, a gyomrom cikazott fel ala, a szivem vadul vert es lattam rajta, hogy ő is ki van... Meg se tudtam szolalni mikor odaert mellenk (sajna a parom is ott volt)... Es Ő is nagyon zavarban volt...
Az eset utan par nappal rám írt a chaten, 3ev utan eloszor. A baratnoje meg mindig meg van, es ugye nekem is a parom... De ujra elkezdtuk ezt az orjito vadito flörtölést, igaz csak a chaten, de ha eloben is tudnank talalkozni, tudom hogy megtennenk... Ő is es en is :(
Mi ez koztunk? Miert nem lesz ennek soha vege? Ez örökre igy marad?
Nem akarom megcsalni a paromat de tudom hogy nem tudnek neki ellenallni, soha nem tudtam. Szerencsere nem egy varosban lakunk... Nem mondanam hogy szerelmes vagyok bele, de nagyon megbantam hogy anno amikor viszonyunk volt es szinglik voltunk nem adtam ki magambol teljesen az erzeseimet... Lezaratlan maradt az "ügyünk"... Es nem tudok tul lepni rajta, folyton rola fantazialok es az egekben járok mikor chatelunk... Mint régen...
Volt még valaki igy? Mi lett a történet vége? Egyáltalan lehet egy ilyen tortenetnek vége?
Szivesen olvasnék ilyen történeteket!!! Irjatok!!!!
Amugy arra jutottam hogy ha legkozelebb ram ir (mert mindig ő szokott) elmondom neki azt amit anno nem mondtam el hogy én többre vágytam volna csak nem mertem kiadni magam mert belül éreztem hogy ő csak egy "olyan lányt" lát bennem, s neki pont hogy ez miatt tetszett a dolog és emiatt tetszik neki a mai napig is...
De már nem az "olyan lányságra" vágyom ugyhogy hagyjuk is abba az egész színjátszást és mindenki koncentráljon arra az életére amit választott!!! Mert ez igy fair!!!
Véget érni ez az egész ugyse fog soha szerintem de mivel nem látjuk egymást soha, azért legyőzhető ez a vágy magunkban ugy gondolom...
Aztán ki tudja mit hoz a jövő, a kérdőjel az mindig ott lesz a nevünk mellett és ez igy van jól!!!
Ide pedig azt hiszem pont bele is illik a ruzsa magdi április cimű száma... Mert aki elmélázik ezen a számon az szerintem tudja hogy mi zajlodik le bennem ;)
óvatosan ezzel a kitárulkozással. Nem az őszinteséggel van bajom, az általában jó. Az a baj, h adsz neki saját magadon fogódzót, ha hóhányó. Mert akkor jön a duma h jajj én is csak félem kettőnktől meg a saját érzéseimtől meg bla bla és bla bla bla. Te meg érzelmileg érintett voltál érzelmileg, nem is vagy túl rajta, fizikálisan durván hat rád.
Tedd a szíved a kezedre, ha ilyesmivel fog próbálkozni; ellent tudsz majd állni? Nem fog fájni?
Légy vele őszinte, de készülj fel mindenre és ne csinálj magadból mártírt ha nem muszáj.
szerintem, ha írsz neki, akkor valami olyasmit kellene írnod, hogy őt nagyon vonzónak tartod, és szerinted különleges a köztetek lévő vonzalom. viszont neked vannak céljaid az életben, nevezetesen egy boldog és biztonságot nyújtó párkapcsolat. Olyan embert akarsz magad mellett tudni, aki ezt képes számodra megadni, fölösleges játszmákba pedig nem akarsz belemenni.
ezzel szerintem feldobod neki a labdát, vagyis megemberelheti magát, megemelheti a játék szintjét. Vagy, ha nem képes komoly szándékokat előcsiholni magából, akkor pedig békén fog hagyni.
"Megismertem a mostani páromat, de inkább ugy mondanám a "karjaiba menekültem" az első olyan pasinak aki kicsit érdeklődött irántam is,"
rosszul tetted
A történetnek még mindig nincs vége...
A párommal egyre rosszabb a helyzet, már nagyon a véget jarjuk, de nehez mert... Mindegy is...
Ők már nincsenek együtt és még mindig rengeteget beszélünk és azt hiszem a talalkozasra se kell mar sokat varni...
A problema az hogy en nyakig benne vagyok a dologban erzelmileg, ő viszont ugy erem nem
Én a helyedben elhagynám a párom, mert ha mellette is ezt érzem, akkor az nem szerelem. A vérforraló pasira meg rávetném magam, és addig kefélnék vele, amíg meg nem unnám. Vagy a szexet vele, vagy azt a tényt, hogy csak egy p..nát lát bennem, + a körülötte lévő felesleges húst.
De ez csak egy javaslat, mivel egyrészt nem vagyok a helyedben, másrészt engem az agyam, szívem irányít, nem pedig egy nemi szerv, így le sem tudnék olyan pasival feküdni, akivel nincs komoly párkapcsolatom, közös jövőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!