Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet-e boldog párkapcsolatunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e boldog párkapcsolatunk ezekkel a szabályokkal?

Figyelt kérdés

A vőlegényem velem csalta meg a feleségét, én meg a férjemet.4 hónapja vagyunk együtt,2 hónapja összeköltöztünk albérletben, az eljegyzés is megvolt.Mindkettőnk válása folyamatban van.38 és 40 évesek vagyunk.Mindketten élni szeretnénk még.Én fiatalon szültem, és egy megszürkült, unalmas házasságban éltem.A vőlegényemnek van egy óvodás korú gyermeke.A felesége gyakran volt fáradt,feszült,veszekedett, ebből menekült.A felesége mellett járt egyetemre, tanfolyamokra, barátokkal szórakozni.

Én szabályokat állítottam fel,hányra kell hazaérnie munka után, programokat szervezek magunknak,kijelöltem egy napot,amikor az anyját látogathatja, hétvégén szombaton van a gyerekével.

Az ágyban új dolgokat hozok be, szerepjátékok,jelmezek.

Így jól fog működni a kapcsolatunk?Engem nem csal meg?

2016. dec. 5. 15:53
 31/100 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy Te egy megszürkült házasságban ezt a tempót és ezt az egy hónapnyi intenzív udvarlást túlságosan komolyan veszed és az ebben rejlő veszélyekre immunis vagy...valahol értem, hiányzott, jól esik, hogy végre van, aki odavan érted. De ne kapkodd el, majd ha 2 év után is így érzel, akkor oké....de a pasi se bírja sokáig egyhelyben, ezt látnod kell, 3. feleség - hány év alatt?

A szabályaid meg felejtsd el, nem az óvodában vagyunk....

2016. dec. 5. 21:53
 32/100 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értelmezem, rájöttél, hogy ha már az előző feleségét megcsalta veled, akkor téged is megcsalhat. Jó hogy ez eszedbe jutott, de nem a folyamatos ellenőrzés a megoldás. Az semmire sem jó. Ő csak még jobban bezárva érzi magát, és még jobban szabadulni akar. És ha meg akar csalni, meg is fog, és ha ügyes utána még időre is haza tud érni.

A megoldást inkább egy nagy beszélgetésben látom. De hogy őszinte legyek én is látom azt, amit a többiek. Te vagy a harmadik felesége, két hónap után megkérte a kezed... Gyakorlatilag az első huzamosabb problémánál kiugrik a kapcsolataiból. Szóval ezt valahogy meg kéne oldani hogy nálatok ne így legyen.

2016. dec. 5. 21:54
 33/100 A kérdező kommentje:
Utolsó!Azt mondta a vőlegényem, hogy sok esélyt adott a feleségének, hogy megváltozzon, ne veszekedjen.Igaz, egyszer azt mondta, csak 1 évig szerette az exét.8 évig voltak együtt.
2016. dec. 5. 22:08
 34/100 anonim ***** válasza:
100%
mindketten tökéletesen tudtok hazudni, hiszen előző kapcsolatotokban ezt már bizonyítottátok, szerintem ez egy hibátlan párosítás és működni fog..
2016. dec. 5. 22:10
 35/100 anonim ***** válasza:
100%
De szerinted miért veszekedett vele az exe? Talán mert szart bele az egészbe?? Ez a lehetőség nem merült fel benned?
2016. dec. 5. 22:13
 36/100 anonim ***** válasza:
100%

"Nem ėrtem 27-es, hova akarsz kilyukadni?!"

Arra, hogy aki pár hét után gyűrűt vesz 40 évesen, az rettentő komolytalan és éretlen, hiszen alig ismeritek egymást. Ráadásul a 3. neje leszel. EZ neked nem tűnt fel?

"hogy sok esélyt adott a feleségének, hogy megváltozzon, ne veszekedjen"

Nem esélyt kellett volna adnia, hanem magának változtatnia azon, hogy nem csak a tanfolyamaival és a barátokkal való szórakozással törődik.

És ezt te is érzed, különben nem írtál volna ilyen listát. És igen, melletted is ugyanígy fog élni, amit nem fogsz bírni, és te is fáradt és feszülr leszel, míg le nem lép a 4. feleség oldalán, akit dettó 1-2 hónap ismerettség után elvesz.

38 évesen hova tetted a fejed? A homokba?

2016. dec. 5. 22:21
 37/100 anonim ***** válasza:
31%
Kedves válaszolók! Az én párom is mindig fáradt, pedig másról sem szól az életem kint munka, besegítés a házimunkába és a 4éves gyerekkel játszani. 2 hetente egyszer 1órát sportolok. Kevésnek érzem de első a család. És cserébe le vagyok tojva, külön is alszunk szex 2havi 1van. Ti mit tennének? A megbeszéléssel be gyertek nem működik. 38F
2016. dec. 5. 23:34
 38/100 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, de egészen biztos, hogy nem jegyeznék el senkit 1 hónap ismerettség után, mikor még el sem váltam.
2016. dec. 5. 23:54
 39/100 anonim ***** válasza:
25%
37-es. Válj el,ez csak rosszabb lesz! 38 évesen szerinted ez élet? Hogy a nő nem szeret,az ezer % ! Csak vagy neki...biztonságnak!
2016. dec. 5. 23:56
 40/100 anonim ***** válasza:
100%
persze ha heti egszer beöltözöl macskanőnek, akkor nem dug félre :D
2016. dec. 6. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!