Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet-e boldog párkapcsolatunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e boldog párkapcsolatunk ezekkel a szabályokkal?

Figyelt kérdés

A vőlegényem velem csalta meg a feleségét, én meg a férjemet.4 hónapja vagyunk együtt,2 hónapja összeköltöztünk albérletben, az eljegyzés is megvolt.Mindkettőnk válása folyamatban van.38 és 40 évesek vagyunk.Mindketten élni szeretnénk még.Én fiatalon szültem, és egy megszürkült, unalmas házasságban éltem.A vőlegényemnek van egy óvodás korú gyermeke.A felesége gyakran volt fáradt,feszült,veszekedett, ebből menekült.A felesége mellett járt egyetemre, tanfolyamokra, barátokkal szórakozni.

Én szabályokat állítottam fel,hányra kell hazaérnie munka után, programokat szervezek magunknak,kijelöltem egy napot,amikor az anyját látogathatja, hétvégén szombaton van a gyerekével.

Az ágyban új dolgokat hozok be, szerepjátékok,jelmezek.

Így jól fog működni a kapcsolatunk?Engem nem csal meg?

2016. dec. 5. 15:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/100 A kérdező kommentje:
Kérlek, ne ítéljetek el! Segítséget kértem.Vettünk házat, megszületett a lányunk.Kiderült, hogy végtelenül lusta a 2. férjem, semmiben nem segít.A kertünkben nő a gaz, őt nem érdekli.Már eljárogat a haverokkal.Illetve azt hittem a fiát látogatja gyakrabban, de a telójából kiderült, hogy rendszeresen lemondja a láthatásokat.Ha kérem , foglalkozzon a lányunkkal, beülteti a tv elé.A volt férjem dolgos ember volt, mindent megcsinált a ház körül, tisztelettel beszélt velem. Ha veszekszünk, az új férjem csúnya szavakat használ.Valahogy csak visszakaphatnám az első férjemet?
2018. nov. 23. 23:18
 92/100 anonim ***** válasza:
Mennél vissza,aha,mert ez se jo..
2018. nov. 23. 23:26
 93/100 anonim ***** válasza:
100%

ez most valami troll kérdés?

mert nagyon durva.

p.s. a gaz most nemn nő, tél van, nem?

2018. nov. 24. 03:32
 94/100 anonim ***** válasza:
Ezt a legkönnyebb.Egyik kapcsolatból mennél a másikba.Így csinálják a gyávák.Miért nem maradsz egyedül és neveld a lányod.Azt tudhattad,hogy az apja nem sokat fog vele foglalkozni,a nagyobb gyereke se érdekli.A folt férjedet meg hagyd inkább békén,hidd el jobb neki nélküled
2018. nov. 24. 08:10
 95/100 anonim ***** válasza:
* volt férjedet*
2018. nov. 24. 08:11
 96/100 anonim ***** válasza:

Van egy 20 éves lányod, beszélgess vele sokat, mert van mit tanulnia belőled. Hátha ő okosabban éli majd az életét.

Neked nem nagyon vannak lehetőségeid, azt gondold végig, hogy a mostani férfeddel lenne jobb az életed, vagy nélküle.

A régi ugyanis bolond lenne visszafogadni.

2018. nov. 24. 08:45
 97/100 A kérdező kommentje:

95-ös. A gaz hónapok óta áll a kertben. Az első férjem művelte a kertünket, mindig rendben volt, volt friss zöldség, gyümölcs.Nyugodt ember.

A jelenlegivel anyagilag sokkal jobban élek, de a természete egyre elviselhetetlenebb. Most, hogy a telefonjából megtudtam, hogy mikor azt mondja a fiával találkozik, de közben lemondta a láthatásokat, felmerült bennem, hogy engem is csal.

Kedves Utolsó! Köszönöm, amit írtál. Félek az egyedülléttől, 40 évesen egy kisgyerekkel.

2018. nov. 24. 09:53
 98/100 anonim ***** válasza:
Volt férjed már talált mást?
2018. dec. 29. 01:42
 99/100 A kérdező kommentje:
Volt egy próbálkozása, de úgy tudom, ne lett belőle hosszú távú kapcsolat.
2018. dec. 31. 00:55
 100/100 anonim ***** válasza:
Azóta mi a helyzet?
2023. máj. 4. 13:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!