Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e boldog párkapcsolatunk ezekkel a szabályokkal?
A vőlegényem velem csalta meg a feleségét, én meg a férjemet.4 hónapja vagyunk együtt,2 hónapja összeköltöztünk albérletben, az eljegyzés is megvolt.Mindkettőnk válása folyamatban van.38 és 40 évesek vagyunk.Mindketten élni szeretnénk még.Én fiatalon szültem, és egy megszürkült, unalmas házasságban éltem.A vőlegényemnek van egy óvodás korú gyermeke.A felesége gyakran volt fáradt,feszült,veszekedett, ebből menekült.A felesége mellett járt egyetemre, tanfolyamokra, barátokkal szórakozni.
Én szabályokat állítottam fel,hányra kell hazaérnie munka után, programokat szervezek magunknak,kijelöltem egy napot,amikor az anyját látogathatja, hétvégén szombaton van a gyerekével.
Az ágyban új dolgokat hozok be, szerepjátékok,jelmezek.
Így jól fog működni a kapcsolatunk?Engem nem csal meg?
ez most valami troll kérdés?
mert nagyon durva.
p.s. a gaz most nemn nő, tél van, nem?
Van egy 20 éves lányod, beszélgess vele sokat, mert van mit tanulnia belőled. Hátha ő okosabban éli majd az életét.
Neked nem nagyon vannak lehetőségeid, azt gondold végig, hogy a mostani férfeddel lenne jobb az életed, vagy nélküle.
A régi ugyanis bolond lenne visszafogadni.
95-ös. A gaz hónapok óta áll a kertben. Az első férjem művelte a kertünket, mindig rendben volt, volt friss zöldség, gyümölcs.Nyugodt ember.
A jelenlegivel anyagilag sokkal jobban élek, de a természete egyre elviselhetetlenebb. Most, hogy a telefonjából megtudtam, hogy mikor azt mondja a fiával találkozik, de közben lemondta a láthatásokat, felmerült bennem, hogy engem is csal.
Kedves Utolsó! Köszönöm, amit írtál. Félek az egyedülléttől, 40 évesen egy kisgyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!