Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen jövőt jôsoltok ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jövőt jôsoltok ennek a kapcsolatnak? Hogyan harcoljak a felesėgemėrt?

Figyelt kérdés

A felesėgem megcsalt. 20 ėve vagyunk együtt, fiatalon szült ( 19 ėvesen), egy lånyunk van.Azt mondta, unalmas a håzassågunk, az ûj fėrfinak szėp a lelke, bôkol, csodålja őt, ės mėg ėlni akar.A fėrfinak ôvodås gyermeke van, felesėge.Nėhåny hetes viszony utån egymåst vålasztottåk.2 hônap utån albėrletben össze is költöztek.A szeretője felesėgėvel beszėltem, a fėrje azt mondta, ėlvezni akarja az ėletet, ės nem kell neki a kötöttsėg, ami egy gyerekkel jår.A felesėg beadta a vålôpert.

Ėn vissza akarom kapni a felesėgem.Csak bedőlt a szėp szavaknak.

2016. nov. 19. 14:21
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Lehet hogy összejönnék a pasi feleségével, mellékesen nem is tudna visszajönni egyikük sem.
2016. nov. 21. 22:37
 22/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kėsz egy ûj kapcsolatra, szerintem a felesėge sem.
2016. nov. 22. 10:21
 23/37 anonim ***** válasza:

Megértelek, és nem irigyellek...

Nagyon könnyű azt mondani hogy felejtsd el, pedig ez lenne a legjobb amit tehetnél!

Ha visszamenne, akkor mit kezdenél vele? Mindig gyötörne a tudat, hogy mennyit és hogy használta a másik pasi... AZTÁN MEG ELDOBTA...

Ő meg ugyanúgy vágyna a bulira, grupira te meg nem tudnád továbbra sem kielégíteni - újabb csalódás...

Menj el, és próbáld meg behálózni a pasi elhagyott asszonyát... Nem is gondolnád, milyen könnyen összehozna az azonos sors-érzet!

2016. nov. 25. 21:44
 24/37 A kérdező kommentje:

Amīg össze nem költöztek, azt mondta a felesėgem, hogy nem feküdtek le egymåssal, csak lelki tårsak.Addig engem is hitegetett, hogy gondolkodik, melyikünket vålassza.A pasas felesėge īrta nekem, hogy lehetek ennyire naiv, hogy elhiszem, nem szexeltek.Elhittem.

Azt hittem, ha összeköltöznek, megundorodom a felesėgemtől, de szeretem mėg.De van igazsåg abban, amit īrsz, hogy ållandôan azon agyalnėk, måssal volt.

2016. nov. 25. 22:09
 25/37 anonim ***** válasza:

bocs,de azok alapján amit itt olvasni tőled,nem csoda,hogy ha ilyen tiszteletlenül lelépett a nő.

azt meg ne gondold már,hogy friss ismeretségből egyből összeköltöztek.

egy ideje már ápolgathatta a feleséged.

kemény dolog ez,de szedd össze magad és ne játszad az áldozatot.

menj el lakás örömlányhoz,dugjál sokat és építsd vissza az önbizalmad,hogy újra határozott független férfiként tudj tekinteni önmagadra.

2016. nov. 25. 23:04
 26/37 anonim ***** válasza:

Ereszd el a volt nejedet, vagy ha nem sikerül: zavard el!

Légy erős, határozott, kemény! Igaza van az előzőnek: menj el qrvázni, az jót fog tenni!

NINCS hűség, nincs mire várnod, nincs miben reménykedned!

(azért érzed még hogy szereted, mert nem váltottad ki azt a megszokott időt, érzelmet, amit ő jelentett...

Én a helyedben holnap két rihonya társaságában múlatnám az időmet - kerül amibe kerül - és lezárnám ezt az ön-emésztést!

2016. nov. 25. 23:31
 27/37 anonim ***** válasza:
Túltetted magad rajta? Azt írtad, karácsonyig vársz.. eltelt...
2017. jan. 13. 13:50
 28/37 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel a sorsod!
2017. jan. 13. 15:57
 29/37 A kérdező kommentje:

Elfogadtam a helyzetet, de nem törődtem bele mėg.

Mår nem olyan tökėletes a kapcsolatuk, de mår nem fogadnåm vissza.

2017. jan. 20. 00:05
 30/37 anonim ***** válasza:
Ennyire zavar ha lefeküdt mâssal? Lehet hogy visszamenne hozzád.
2017. jan. 20. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!