Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalô, ha le is lėp a szeretővel előbb-utôbb vissza akar menni a felesėgėhez?
Nem mondhatnám.
Inkább pont eddig a szintig nehéz eljutni a legtöbb esetben, hogy lelépjen a szeretővel.
A legtöbben nem lépnek le....csak elvannak a kis életükben amiben van izgalom is és változatosság amit a szerető ad meg....de ezek persze sosem tartanak sokáig...
Elég gyakori, igen. Idővel rájön, hogy a szeretője is más a szürke hétköznapok alatt, és nehéz újra alkalmazkodni valakihez, ha a feleséggel az évek alatt összecsiszolódtak.
Ráadásul mindig ott a kisördög a szeretőben, hogy tud hűtlen lenni.
Ilyenkor kell széles mosollyal elküldeni a búsba, és egye meg, amit főzött! Nem vagy cserélhető használati tárgy.
Nem szükségképpen, lehet az a "megcsalás" egy új világ kezdete is - de itt nem erről van szó.
A férjed egy infantilis kis p_ts, leragadt valami kamaszkorban: "fėrjem azt mondta, hogy teher a gyerekünk, a csalådi kötöttsėg, szabadsågra vågyik."
Szerintem az új nője kirakta, vagy érik már, és egy inget se tud kivasalni, ezért kellenél megint.
En elhagytam a felesegem a szeretomert anno, 10 eves hazassag volt, csak azt banom, hogy nem elobb tettem, de igy volt jo. Szoval nekem eszembe sem jut visszamenni, kb ha fizetenek erte sem kene.
43/F
7-es vagyok
Kerdezo: egy megcsalas elott a hazassagok mar tonkre vannak menve igy vagy ugy, csak valahol ezt a felek eszreveszik, valahol nem. Ez lehet csendesen zajlo tonkremenes is, pl nem mondjstok el egymasnak, hogy mit ereztek de mindket felnek hianyzik valami, de nem mutatjak kivulrol.
Latszolag tokeletes volt a hazassagunk, de belul egyszeruen rosszul voltam az egesztol, elegem volt a stresszbol, a megfelelesbol, arrol, hogy valamit mindig "muszaj" csinalnom es nincs sajat szabadidom, mert a felesegem helyettem szervezte meg az eletem, de a gyerekek miatt jo fejet vagtsm s dologhoz.
Aztan megismerkedtem a szeretommel, es kinyilt a vilag. Esetunkben a kor nem jatszott szerepet, a kulso sem leven a felesegem meg most is szep no es fitt, a szeretom ugyszinten. Ami a donto volt az az, hogy a szeretom eletfelfogasa meroben mas, mas az ertekrendje, nem momdja meg, hogy mit csinaljak, nem balhezik kis dolgokon, megvan a szabadsagom es hagy elni. Nem akar megvaltoztatni, nem kontrollal....semmi.
Az exem beujitott valami pasit rendes tag, jol banik a gyerekeimmel (ezt az elejen tisztaztam vele es felhivtam a figyelmet a hatarira) de a gyerekek mesltek, hogy "az van amit anyu mond, es peter mindig szomoru".
Hat sok sikert Peternek.
Utolsó,akkor nálad jól sült el a dolog.Mert legtöbbször bebizonyosodik, hogy a szerető se különb a feleségnél.csak ugye pár alkalmas együttlét esetén,könnyű fittnek kívánatosnak, megértőnek,kedvesnek lenni,De lakva ismerni meg az embert...
Elárulod, akár priviben is, hogy milyen csillagjegyű volt a feleséged, és a mostani párod, és Te? Kívánci lennék rá.Köszi, ha megírod.
Kérdező, elnézést az offért.
Neked is válaszolok azért.
A nővérem férje egy idősebb nővel jött össze, pedig náluk rendben volt minden, odavolt a tesómért.El is költözött távolra a nővel.Pár hónap alatt,kiderült,mégis a tesómat szereti, visszafogadták, azóta,lekopogom, gyönyörűen élnek, megbánta, jóvátette a dolgot,bizonyított.
tehát azért ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!