Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 évig éltünk házasságban és a férjem egyik napról a másikra kijelentette hogy már nem szeret és válni akar. Az ingatlan feles, de én kiköltöztem a házból. Nekem le kell mondanom a házrol v neki ki kell fizetni?
Szia!Mondjuk én biztos nem mondanék csak úgy le a részemről,plána ha már nem is jelentek a másiknak semmit!Szerintem igenis fizesen ki.De persze nyugodt körülmények közt is megtudtok egyezni az összegről!
Sok sikert!
Az utóbbi válaszoló jól írta. Nem szabad semmiről lemondani, csak ügyvéd előtt, és azt kell kérni, ha a férjémarad a ház, akkor fizesse ki az értékének a felét. Ezt mindenképpen ügyvéd előtt kell feltárni és esetleg közös megegyezéssel kerüljön a bíróságra. Ha kikötések és feltételek nélkül mondasz le a házról, akkor nem kapsz pénzt sem és a ház sem lesz a neveden többé-még a fele sem.
Jól gondold meg, ha beszélni tudtok akkor beszéljétek meg..az értékét pedig legyen aki meghatározza, és ha úgí döntötök ő fizet ki téged...gondolom nincs rögtön annyi kp-ja, mert annak a fele is téged illetne, tehát máshogy kell kifizesse..arra pedig ki kell találni egy határidőt!
Ha a többi ingóság értéke megegyezik a ház értékével és cserébe az mind a tied, hát az is megoldás..Ezt nektek együtt kell eldönteni.
Sajnálom a helyzetedet. :)
Nem tudom miért él annyi gyerek felnőtt testben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!