Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem minden fėrfi megcsalja a felesėgėt?
8 ėv utån megcsalt a fėrjem.Elköltőztem a fiunkkal.
Baråti körben többen győzködnek, bocsåssak meg, őket is megcsalta a fėrjük ( eddig nem tudtam), de a gyerekek miatt, meg ûgyis szinte minden fėrfi fėlremegy vagy inni kezd stb.
Hát komolyan a pofam leszakad, hogy megint rögtön a nő a hibás kizárólagosan és egyértelműen...Ha őt csalják meg, az ő hibája, zsarnok p*icsa. Ha ő csalja meg a férjét, akkor rohadt k*urva. Ha nős férfival kezd ki akkor meg büdös r*ibanc. Bezzeg a férfiak ártatlan kis szenvedő alanyok, sőt ők a legnagyobb királyok, ha férjes nőt tudnak agyba vinni. Hányinger ez a "kettős" mérce..
Igen van oka a megcsalasnak, meghozza egy nagyon egyszerű oka: az illető elhagyta valamelyik bokorban a gerincet!! Rosszabbik esetben sóhaj nem is volt.. Ennyi, az összesen többi csak blabla, kifogás. Ha valami nem oke, akkor van SZAJUNK és szépen le kell ülni megbeszélni. Hihetetlen, ugye? Próbálni kell rajta javítani, helyrehozni, ha nem megy akkor pedig szakítás/válás, DE akkor sem b*aszunk félre. Az az undorító emberek módszere.
Ja és halkan megsúgom csak: egy férfinak az égvilágon semmilyen különösebb ok nem kell a félrekefélésre, mert rengeteg a farkával tud csak gondolkodni és ahogy meglát egy csinos nőt, rögtön a lyukat látja benne, amit be kéne tömni. Tisztelet annak a kevés kivételnek..
#2-3: Igen, azt látjuk, hogy meggyűlölted a nőket, gondolom ők is téged.
Kérdező, sajnálom, hogy ez történt, de neked kell érezned, hogy ezt el tudod-e nézni a férjednek. Csak a gyerek miatt én biztosan nem fogadnám vissza, bár másért sem. Én tudom magamról, hogy SOHA nem tudnék ugyanúgy viszonyulni hozzá ezután, sajnos vagyok elég önző ahhoz, hogy ezerszer a fejéhez vágjam. Épp ezért én soha nem folytatnám a kapcsolatot ilyen eset után, de mások vagyunk, neked kell ezt érezned.
Én azért még reménykedem benne, hogy nem minden férfi ilyen. A páromon azt látom, hogy "ő aztán soha", de rengeteg nő gondolta már ezt, aztán megcsalták. Reméljük a legjobbakat. Remélem, hogy találsz olyat, akiben megbízhatsz teljesen.
A nök és a pasik töbsége is ugyanugy hütlen.
Sajna a mai világot a szex meg a pénz uralja.
Nekem már nincs kedvem párkapcsolatokhoz,meg szaros gatyákat mosni stb. Azt amig a gyerekekkel othon ülök a férjem meg szorakozik és kvázik.
Van egy pasi,akivel szombatonként jol érezzük egymást. Számithatunk egymásra. De nem tartozunk egymásnak semmivel.
Gyerek meg már mindegyikünknél van.
N24
Ûgy ėrzem, nem tudom megbocsåtani, ezėrt is költöztem el a gyerekkel.
Aki īrta, hogy ėn tehetek róla, ėn megoldani akartam a problėmåkat, nem fėlrekefėlni.Ő jôl elvolt a kėnyelemben,nem akart semmit megbeszėlni, mėg meg is csalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!