Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány megcsalja a pasiját, miért kezdi el őt a többi lány mosdatni, mártírrá avatni, védeni?
Többször olvastam már ilyet, a környezetemben is történt ilyen, és nemrég láttam a következő videót:
Amerikában történt, a férfi hazaért a szolgálatból, mert katona volt, több hónap után tudott hazajönni. A lány a jegyese volt.
Erre az a látvány fogadta otthon, hogy a csaj éppen orálisan kielégít egy másik férfit a saját hálószobájukban. A férfit lesokkolta a dolog, majd kidobta a pasassal együtt a csajt is, minden holmijával együtt, és megmondta neki, hogy felejtse el az esküvőt, és többet vissza se jöjjön.
A kommentrészlegen viszont lehidaltam. A lányok/nők többsége (nem mind, de a többsége) még a lányt védte! Olyanokat írtak teljes meggyőződéssel, hogy "milyen tapló a férfi, mert így megalázni egy nőt", "jaj ez a nőnek milyen megalázó, jobb is, hogy az ilyen pasashoz nem ment hozzá", meg még hasonló kommentek, melyben azt ecsetelték, hogy a férfi biztos nem figyelt eléggé a nőre, biztos elhanyagolta őt, de a legjobb komment az az volt, hogy "több hónapig a férfi sem bírta volna ki szex nélkül, érthető, hogy félrelépett".
És ezek a mosdatók kb 20-30 évesek.
És ezt a hozzáállást leginkább nőknél tapasztaltam, ha férfi a megcsaló, akkor teljesen másképp állnak a dologhoz.
De miért ilyenek? Ismerősi körömben ugyanez volt. A srác megtudta, hogy a távollétében a barátnője 4 pasival is lefeküdt, így szakított és kidobta a francba. És ott is a srác volt a szemét, hogy miért nem ült le vele megbeszélni a dolgokat, miért volt vele ilyen kemény.
Nem provokálni akarok, de nem undorító ez a hozzáállás?
Még azon megy a felháborodás, hogy a nőnek megalázó ha kidobják? És szerintük a férfinek nem megalázó, ha az tárul a szeme elé, hogy a felesége/barátnője/jegyese éppen mást cuppant le?
Az ilyen "mosdatók" 90%-ánál a mosdatás, védés szinte biztos, hogy személyes érintettséget takar. Azaz biztos, hogy nekik is vannak zűrös ügyeik, netán meg is csalták már a párjukat, de a saját lelküket nyugtatják a védelmezéssel, hogy nem baj, semmi probléma, úgyis a férfi a hibás.
Szánalmasak az ilyenek. Az ilyenek nem nők, hanem a női nem szégyenei.
Én még sose láttam ilyet, de elég undorítónak gondolom.
Mondjuk nem értem azt se, aki katonának a menyasszonya, nyilván "hanyagolja" őt a pasi, ha pár havonta jár haza... De akkor szakítson, vagy bírja ki, ne pedig megcsalja.
megcsalni valakit gerinctelen dolog, akár nő akár férfi teszi...ha a szerelem el is múlik, azért emberileg illene tisztelni egymást, megbeszélni vagy szakítani, nem egyből mások karjaiban keresni a megoldást a saját hiányérzetükre...
voltam távkapcsolatban, hónapokig nem tudtunk találkozni, mégsem léptem félre pedig mégcsak ki sem derült volna és simán megtehettem volna hogy akár mindennap más-más pasival..
van aki képes rá, van aki nem
25L
Nyugi, ugyanez megy a másik oldalról.Ott azzal védik, hogy a férfi ösztönlény, genetikailag kódolba van a hűtlenség belé, vagy éppen hogy biztos elhanyagolta őt otthon az asszony...
Mindkét oldalról undorító az ilyen hozzáállás.
Nem tudom ki hogy van vele de én nem védem egyáltalán azokat akik megcsalják a párjukat,(legyen az férfi, nő,egyéb)sőt mélységesen megvetem.
20/N
Én is elítélem az ilyeneket.
De a férfi verziót is, és én is fiú vagyok!
Gusztustalan, amikor valaki a félredugó férfit azzal mentegeti, hogy a férfiakat effektíve valami állattá degradálja azzal, hogy kijelenti, hogy a férfiak "ösztönlények".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!