Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötletet kérnék. Hogyan derüljön ki a szeretőm férje számára hogy hűtlen a felesége?
sz.r alak vagy kérdező
"Termèszetesen úgy kellene kiderülnie,hogy ne tudja meg senki hogy èn szervezkedtem."
"Termèszetesen úgy kellene kiderülnie,hogy ne tudja meg senki hogy èn szervezkedtem."
Elég nagy kö_csög vagy. Nem az a baj, hogy szét akarod ba_szni a házasságát, mert azt megérdemelné, de legalább vállald hozzá az arcod!
Ha nincsenek fotoid, videoid a szexelesetekrol, programjaitokrol, lehet, hogy a felesEg nem hisz neked...
Meg neked kell bizonygatnod...
Mégis mit remélsz ettől?
Nem gondolod, hogy ha fontos lennél neki annyira, és veled képzelné el az életét, akkor már elvált volna?
Nem tudom, hogy a közös gyerekeik miatt döntött-e úgy, hogy a férjével marad, de belegondoltál, hogy mennyire etikus dolog neked lebuktatnod azok után, hogy nem átvert téged, hanem te mentél bele ebbe a titkos viszonyba vele?
"Tudom hogy nem szèp dolog ez,de mindenkinek jobb lenne így."
Ha neki is így lenne jobb, szerinted miért nem mondta el eddig őszintén a férjének, hogy mi a helyzet?"
Hát szerintem mindenkinek joga van tudni mi folyik a háta mögött! Persze nem tudjuk hogy a férj nem teszi e ugyanezt, nyitott kapcsolatban élnek esetleg?
Küldesz neki egy emailt , vagy egy telefonhívás , vagy bármi , ha nagyon el akarod mondani megtalálod a módját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!