Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fontos, hogy a párodnak/felesé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos, hogy a párodnak/feleségednek elötted mennyi pasija volt?

Figyelt kérdés

Ha igen mièrt?

A èrdèsböl adodik, hogy fèrfiak vàlaszàra lennèk kivàncsi. (Azt màr tudom, hogy a Te fèrjed egy Isten èn ùgy szeret ahogy vagy ;) :) )

2015. júl. 22. 19:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%
Igen, mert nem egy ribit akarok feleségül venni. Nem várom, hogy feltétlen én legyek az első, de nem is a sokadik akarok lenni.
2015. júl. 22. 19:44
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Nekem 2 barátnőm volt előtte, ami "komolyabb" volt, az ő szerencse számát nem ismerem, de 15 körülire tippelem, 10 felett az biztos. És? Megtanulta, amit meg akart,és végül csak én jártam jól, nem? :P F30
2015. júl. 22. 19:45
 3/14 anonim ***** válasza:
11%

Igen mert zavar, hogy nem csak én voltam neki, de szerencsere a többivel csak csók volt

20\F

2015. júl. 22. 19:45
 4/14 anonim ***** válasza:
55%

nem mindegy hány évesen jöttünk össze. és 17-18 évesen ismertem meg a páromat. ekkor igen zavart volna, hogy 10-20 barátnője lett volna előttem. de ha mondjuk 30 évesen találkoztunk volna, akkor a szemem sem rebbent volna erre a számra.

de igazából nem érdekel a múltja senkinek, nekem is van pár kínos dolgom(Alkohol és gyógyszerproblémák) amik már évek óta nem aktuálisak, ebből kifolyólag szeretem, ha nem az alapján ítél meg valaki, hogy ki voltam évekkel ezelőtt.

2015. júl. 22. 19:48
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem fontos, mivel Nekem is van múltam.
2015. júl. 22. 19:50
 6/14 anonim ***** válasza:
59%
nem, az viszont igen hogy hány évesen kezdte.
2015. júl. 22. 19:51
 7/14 anonim ***** válasza:
96%

4. vagyok

még annyit hagytam ki, hogy ismerek olyat, aki elvárja a leendő barátnőitől, hogy szűzek legyenek és tényleg ne legyen senki előttük. na most ilyet már 20-on évesen szerintem nem túl helyes elvárni. szóval tényleg el kell fogadni, hogy volt 20/30/40 év amit úgy élt le a párom, hogy nem ismert engem. nem tartozik elszámolással erről az időszakról szerintem és kifejezetten idegesít az olyan ember aki féltékenykedik arra, hogy a párja volt már mással előtte..

2015. júl. 22. 19:51
 8/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem fontos. Attól, mert régen valaki nagy csajozós/pasizós volt, teljesen lenyugodhat a 30-as éveire, nyilván egyénfüggő. Mindenesetre nem ez alapján választok.
2015. júl. 22. 19:54
 9/14 anonim ***** válasza:
92%

férfiaknál mért nem számit?

a nöknek ugyanugy vanak vágyaik mért kel ezen fenakadni

2015. júl. 22. 20:55
 10/14 anonim ***** válasza:
89%

A páromnak fontos volt..na nem a felső határ, hanem az alsó. Nem akart szűz lánykával kezdeni.

Hát nem is voltam szűz.. :)

Ezzel én is pontosan így voltam vele szemben.

2015. júl. 22. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!