Mit tennétek ha a feleségetek így viselkedne?
Figyelt kérdés
Kb kèt hónapja kezdte el ezeket.
A telefonomat ellenőrzi, belèp a fbomba, a pènztárcámat nèzi, mindenről tudni akar.
Ha egy percel nem tudok elszámolni akkor kèrdőrevon, ha csörög a telefonom már ott áll mellettem, hogy ki az ès mit akar.
Bevallom kezd nagyon zavarni, eddig mèg nem szóltam neki de már ez túl lèpi a határaimat.
2015. júl. 20. 12:12
1/17 anonim válasza:
beszélj vele erről, nem lehet, hogy feltételezi, hogy megcsalod? esetleg nem ő csalt meg és most rólad is ezt feltételezi?
22F
2/17 anonim válasza:
Alapja van annak, hogy így viselkedik?
3/17 anonim válasza:
Én feleség vagyok, de amit itt felsoroltál már a paranoia kategória. Mit tettél, hogy ezt érdemled? Kizárt, hogy ok nélkül ennyire megszállott legyen. Ha igen, akkor pszichológusnál a helye.
4/17 Kései Sirató válasza:
Megcsaltad?
Ha nem, akkor beszélgess el vele keményen.
5/17 A kérdező kommentje:
Semmi okot nem adtam rá ès mivel közös vállakozásunk van nem is lett volna alkalma rá, hogy ő megcsaljon.
2015. júl. 20. 12:21
6/17 anonim válasza:
Akkor nem tartom kizártnak, hogy valaki azért "bogarat ültetett a fülébe", hiába nincs alapja.
8/17 anonim válasza:
6-os vagyok. Itt lenne az ideje, hogy szólj neki, beszéljétek meg, ne letámadd, hanem próbáld higgadtan megtudni, miért teszi ezt. Amúgy tényleg nem normális dolog egyáltalán.
9/17 A kérdező kommentje:
Öt èves hàzasságot termèszetesen nem fogok "eldobni" egy ilyen dolog miatt de ezzel valamit kezdenem kell.
2015. júl. 20. 12:24
10/17 anonim válasza:
De arról gondolom hallottál már, hogy a legjobb védekezés a támadás. A feleséged ismeri ezt a taktikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!