Mit kezdenétek a párotokkal, ha úgy viselkedne, mint ahogy velem?
4. napja játszik a számítógépen egy Assassin's Creed nevű játékkal. Először nem is zavart, mert úgy mondd bevont a játékba - tudja, hogy vevő vagyok mindenre - ill. kommunikáltunk. Most már ott tartunk, hogy reggel felkel, benyomja a gépet és játszik, felkelek, talán kinyög egy szia-t és esetleg "küld egy puszit". Aztán játszik tovább, közben a reggelit megcsinálom (ez a rutin, hogy a reggelit, mindig én). Majd kajálunk, persze ő játszik közben, aztán mintha itt sem lennék játszik.
Konkrétan az utóbbi két napban, hozzám sem ért, nem ölelt meg, a kutyát előbb megsimogatja és megszeretgeti, mint engem. Este lefekszünk egymás mellé, esetleg nézünk egy filmet, vagy én nézek ő meg elaszik 10 perc után. Semmi összebújás, semmi cirógatás, így a szexuális életünk is 0.
Ma pl. úgy elment itthonról, hogy kb. rám sem nézett, csak mondta, hogy szia. Se puszi, se ölelés, se semmi, se szeretlek. Még azt sem mondta, hogy kb. mikor jön haza, vagy hogy mennyi ideig lesz távol.
Tudom, hogy 4 nap nem sok, de mégis... Még a szeretlek-et sem mondja, ha én nem mondom.
Igazából kicsit el vagyok kenődve, hogy egyrészt a játék is fontosabb neki és ráadásul, még a kutyát is előbb és jobban megszeretgette, simogatta, mint engem, akihez tulajdonképpen hozzá sem ért. (mintha leprás lennék.)
Ti mit csinálnátok a párotokkal? Gondolkoztam, hogy esetleg finoman a tudtára adom, hogy játszhat, de tartson mértéket és foglalkozzon velem is. Pl. menjünk le együtt sétálni a kutyával, vagy szabjunk egy időintervallumot a játéknak, csak ne egész nap... kb. egymástól elszigetelve.
Vagy van valami jobb ötletetek?
Nem szólnék hozzá, nem csinálnék neki reggelit, semmit, tehát annyira semmibe venném, mint ő engem. És figyelném, hogy leesik-e neki.
Ha nem segít, akkor lekapcsolnám az áramot.
Irigyelném, hogy ennyi szabad ideje van...
Bújj oda hozzá te, puszilgasd meg stb.
1. ha nem figyel rá, max. játszik tovább, míg vége nincs a játéknak (és keres utána másik játékot). Az ilyesmi csak még mélyebb szakadékhoz vezet.
2. ha kinyomja az áramot, balhé lesz, veszekedés, vádaskodás és megint nagyobba szakadék.
3. Ha nyíltan kimondja, hogy a játék maradhat, de korlátok között, vagy én nem maradok, mert ennél nagyobbak az igényeim, mint hogy melletted döglődjek, akkor a férfinak van választása. Van gond és van megoldás is, csak rajta múlik a cselekvés.
Az a helyzet, hogy ez a játék nem 4 napja van meg neki, hanem cirka 1-1.5 hónapja és az utóbbi 4 napban "durvult" a helyzet.
Az odabújok, megölel, megpuszilom, szeretgetem taktikát már próbáltam. Kb. félretolt. Újra próbáltam és akkor is félretolt és közölte, hogy ő most játszik.
Ma délután próbára tettem azzal, hogy elmentem, csak annyit mondtam neki, hogy szia, majd jövök és több, mint 4 órára eltűntem, úgyhogy szar idő van itt (eső, hideg stb.). Ill. mint kiderült barátai is jöttek hozzánk, vagyis hozzá, de én nem voltam itthon... viszont a barátaival összefutottam a városban, amikor éppen hazafelé tartottam.
Mikor megérkeztem, azzal kezdte, hogy hiányoztam neki és jött ölelgetni, szeretgetni stb.
Hát kíváncsi leszek, hogy ez csak egyszeri eset volt, vagy esetleg leesett neki a 20 fillér 4 nap után.
Szoktak mondani, minden csoda csak 3 napig tart. Ez meg addig sem tartott.
Reggel idoben indulnom kellett vizsgara es meg egy reggelit sem dobott osssze. Helyette varta, hogy majd en. Elcseszte, elkoszontem es otthagytam reggeli, minden nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!