Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha egy olyan apósjelölttel kellene találkoznotok, akit elve nem kedveltek amiatt, ahogy a párotokkal bánik?

Figyelt kérdés
Hamarosan találkoznom kell a párom szüleivel, már jó ideje együtt vagyunk,együtt is élünk...és eddig mindig találtam kifogást, hogy miért nem megyek a szülőkhöz..őszintén szólva nem is érdekelnek..de nem akarom, hogy a páromat miattam bántsák. Lehet csúnya dolog de eleve nem kedvelem a papát az alapján, amit a párom mesélt..és amit én is hallok nap mint nap a telefonokban. szóval nem tudom hogy viselkedjek, vagy vigyek-e valami ajándékot? bár azt álszentségnek tartanám. Persze nem ez az első kapcsolatom, ahol találkoznom kell a szülőkkel..de itt igazán érdekes a családi háttér.
2009. ápr. 11. 00:06
 1/1 anonim ***** válasza:
A lehető leghamarabb találkozz vele, mert addig csak ez a probléma fog emészteni. Jobb mihamarabb találkozni vele. Utána pedig megismered és eldöntöd, hogy akarsz-e rendszeresen találkozni velük. Ha nem, akkor mond el a párodnak illetve azt is, hogy miért. Ha jó a kapcsolatotok megérti, főleg ha ő is érintett abban, hogy miért viszonyulsz így az ügyhöz. Ajándékként pedig valami teljesen általános dolgot vigyél, bonbon vagy egy üveg bor. Ha viszont van valami hobbija, akkor azzal kapcsolatban is vihetsz neki valamit, bár azt inkább későbbi találkozásoknál ajánlatos.
2009. ápr. 11. 07:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!