Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tűrik meg a párok a másiknak, hogy legyenek ellenkező nemű barátaik?
Figyelt kérdés
Azért mert féltékeny önbizalomhiányos nárcisztikus kontrollmániás bírtoklók?ma 08:22
1/7 anonim 

válasza:

Attól függ, milyen barátok. Ha csak haverok, akivel mondjuk egy tarsasagba járnak, akkor szerintem teljesen oké. Ha kettesben osszejarogatnak, az már gyanúsabb.
2/7 anonim 

válasza:

Hát.. mi nem megtűrjük, hanem elfogadjuk és támogatjuk, hogy legyenek barátaink.
Az, hogy te, vagy a "párod" miért bizalmatlan, az más kérdés, mint ahogy az is, hogy miért vagy együtt egy olyannal?
3/7 anonim 

válasza:

Mert önbizalomhiányosak és kontrollmániásak.
4/7 anonim 

válasza:

Az attól függ...
Ha egy régi barátról van szó, az más. Van a páromnak olyan lány barátja akit ovis kora óta ismer, van akit középsuli óta.
De akit 2 hónapja ismert meg na az nem játszik.
És ami végképp nem játszik az az, hogy az exével barátok maradnak, azaz exe, nem egy barát.
5/7 anonim 

válasza:

Kevés a bizalom egymás felé, illetve a nő-férfi barátság eléggé megosztó téma. Tényleg attól függ, honnan nézzük.
6/7 anonim 

válasza:

Én a felvállalt, akár bemutatott női barátokat mindig is elfogadtam. A probléma ott volt, amikor kiderült, az expasika csetelgetett mindenféle női ismerőseivel, néha kávéra is invitálta őket barátkozás címszó alatt. Nyilván erről nekem nem számolt be. Mindenre nem lehet ráhúzni, hogy barátság. A kapcsolatból kitekintgetés, ismerkedés nem barátság.
7/7 anonim 

válasza:

Engem olyan barát nem zavar akivel tényleg barát és bemutat neki, sőt én is lehetek a barátja. De, hogy most csak ellenkező nemű barátai vannak és volt némelyikkel szexkapcsolatban, vagy csak egyszer szexelt, akár rajong érte jelen időben hiszen látom mert előttem is kifejezi én olyannal nem húzom az időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!