Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoktatok ellenkező nemű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok ellenkező nemű kollégával kettesben találkozni? Csak nekem fura ez?

Figyelt kérdés
Párom (38F) találkozni fog egy kolléganőjével, mert a nő végez most egy tanfolyamot munka mellett, amit párom már pár éve elvégzett és felajánlotta neki hogy segít, elmagyaráz neki pár dolgot amit nem ért, hogy sikerüljön a vizsgája. Szerintetek ez normális, belefér? Nekem elég fura és gyanús. Túlgondolom?

2023. szept. 1. 18:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyen kívül nem nagyon szoktam kettesben találkozni semmilyen kollégával. Munkaidőn belül viszont simán leülök kávézni, kimegyek cigini velük.

Te tudod, hogy pontosan miről szól a párod esete. Te ismered őt, te látod a reakcióit stb. Abszolút nem kizárt, hogy tényleg csak segíeni akar a lánynak, de azért tartsdt nyitva a szemed.

2023. szept. 1. 18:55
 2/17 anonim ***** válasza:
52%
Én évi 1-2x max de csak mert hone office miatt alig találkozunk.
2023. szept. 1. 18:56
 3/17 anonim ***** válasza:
46%
Épp most írtam egy másik kérdéshez valaszt, hogy ugyanilyen "ürüggyel" dugtam meg egy kollégámat:D
2023. szept. 1. 18:57
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
Van/lesz köztük valami.
2023. szept. 1. 22:23
 5/17 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem nem gondolod túl. Nagyon valószínű, hogy ez csak egy jó ürügy, hogy találkozzanak. Miért nem hozzátok hívja át tanulni? Miért pont kettesben találkoznak?
2023. szept. 2. 10:28
 6/17 anonim ***** válasza:
Azért mert kepa-kepa/rima-rima lesz!
2023. szept. 3. 15:50
 7/17 anonim ***** válasza:
67%

Hogy derült ez ki? A párod mondta el? Csinálhatta volna titokban is nem?

Szóval furcsa,de azért nem kell rögtön megcsalásra gondolni.

Azt nem szokták ki plakátolni előre...

2023. szept. 5. 14:02
 8/17 anonim ***** válasza:
67%

ritka mikor ilyenkor nincs valami a háttérben sajnos..

de nem kell most azonnal red flagra gondolni, figyeld jobban, ha nem éjszakába nyúló ez az egész, és nem túl gyakori, akkor no para..és csak tényleg buzgóság és segiteni akar..

lehet, hogy akármi is flört és egyéb van a kettő között, de ha hozzád viszi haza azt amit ott kap a nőtől akkor ne aggódj, akkor kezd el pánikolni, ha sürübb lesz ez a történet és hanyagol téged, új ruhákat vesz több időt tölt a tükör előtt illatok több, vagy minden olyan ami eddig nem volt, figyeld..

2023. szept. 5. 14:20
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha magától mondta el, nincs miért aggódnod. Ha csak úgy kiderült, akkor ez egy tipikus ürügy, hogy valami lehessen... Nem feltétlenül szex, sokszor csak ególegyezgetés.
2023. szept. 5. 14:22
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe nem jutna ilyennel megbántani a párom, hogy egy másik férfi lakására megyek. Elég idejük van a munkahelyen a munkáról beszélgetni, tippeket adni. Nem, hogy még a szabadidőt is rááldozni. Meg amúgy sem a párod felel a kollégáért.

+Ez egy jól bevált közeledési módszer, hogy az egyik a másiktól segítséget kér. Szerintem a nő csak megjátsza az értetlent. Szóval nem fér bele.

Meg amúgy is, nyilván téged is zavar, különben nem kérdezted volna.

2023. szept. 5. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!