Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok ellenkező nemű kollégával kettesben találkozni? Csak nekem fura ez?
idővel kialakul, én is voltam ilyen helyzetben, mindannapi kapcsolat, közös érdeklődés, elhanyagolt férj/feleség, sőt olyanok is keresik a másik társaságát a neten, főleg ilyen helyen is, ha eszük ágában sincs elválni, de valamiért az adrenalint fel kell pumpálni és jó érzés, ha a másik érdeklődik, és van mindennapi érintkezés a másikkal, whatsup, messenger, gyakori üzenetváltások akár minden napi..
ha minden nap a munkán kivül levélváltás van akkor baj van, sajnos..
Provokatív megfogalmazás😅
És igen, ha két ellenkező nemű egy lakásban találkozik, abból elég gyakran lesz szex. Az, hogy az egyik fél sem akarja, biztos létező jelenség, csak még nem tapasztaltam.
Szerintem ha pár dolgot akar csak elmagyarázni neki, akkor megteheti nyugodtan munka közben, vagy szünet alatt, bár valójában neki semmi köze nincs a kolléganőhöz munkán kívül és a vizsga sem, hiába végezte el.
Szerintem a lelkiismeretét akarja tisztára mosni azzal hogy tudsz a tali(k)ról, mert nem önzetlen, kedves, hanem szívesen megrakná, vagy már ketyintgeti csak azért szólt, hogy lezsírozza, hogy kimarad, máshol/mással tölti az időt.
Szerintem olvasd el mégegyszer, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!