Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti mit szólnátok, ha a párotok el akarna menni kettesben egy szórakozóhelyre a legjobb barátjával, aki csajozni akar (egyedülálló, kifejezetten csajozni menne), a párotok meg állítása szerint azért menne, hogy szárnysegédkedjen?
Férfiak véleményére is kíváncsi vagyok, ők mit tennének, ha az ő párjuk tenne ilyet, ha a legjobb barátnőjével menne bulizni ketten aki pasizni akar, de ő ,,szárnysegédkedni” menne.
Huszonéves férfiakról van szó egyébként.
Szerintem a haverjának semmi szüksége szárnysegédre, vagy ha van azt lehet anélkül, hogy elmenne vele. Valljuk be te mint segítség sokkal jobb opció lennél hiszen nő vagy!
Nem állítom, hogy rögtön megcsalna a párod testi téren, de a flört is egyfajta megcsalás (sok ember számára).
Elmegy vele egyszer, elmegy vele többször is és lehet, hogy elcsábul.
Helyedben én azt tenném, hogy nyugodtan mehet, nem tiltanék meg semmit, mert már előtte szakítanék vele!
Egy komoly párkapcsolatban, ahol a férfi szerelmes a párjába egyáltalán nem segítené ki a havert csajozni, eszébe se jutna, ő azért teszi, mert hiányzik neki az ismerkedés/pezsgés/flört/szex mással.
Tehát részemről nyugodtan, rá adnám a kabátot is. 🤷♀️
"ha ezt nekem irtad nem ezt irtam, en is ferfi vagyok es becsulom a menyasszonyomat. De ha egy ilyet bejatszanek biztosan uj husra fajna a fogam"
Tehát mert TE félremennél, ráfogod minden férfira, hogy ők is. Sőt, a nődre is. Kicsit egocentrikusan gondolkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!