Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki nem kifejezetten tartja szépnek a párját (akár férfi akár nő)? Tisztában van ezzel a másik fél? Lehet így tartós egy kapcsolat?
Kivitelezhetetlen.
Max 50-60 év körül, mikor túl vagy két sztrókon, három szívinfarktuson, két váláson, a gyerekeid elhagytak, mert megbuktál mint szülő, néha kijut arra a felesre is, maradt egy huzatos panel és már a club hüvely is megteszi az arany marlboro helyett. Itt, ez az a pont, amikor lehet és kell is a bensőt nézni, a külső meg ott maradt, valahol 20-30 évvel ezelőtt. (szerintem)
Jobb a beismerő igazság, mint a túltolt hazudozás sok-sok embernél.
"A napra lehet nézni, de már nem"
"Szép vagy, szép vagy - szebb a holnapnál..."
Ha próbálok objektiv lenni + mások is mondják (nem érdekel) akkor a párom nem mondható szépnek de mivel szeretem igy nekem az és el nem cserélném. Ő szokta magára mondani hogy ronda és nem érti hogy ezt én miért nem látom ilyenkor elmondom hogy nekem akkor is ő a legszebb mert én a szívemmel látom őt.
Ja és nem pénzes mielőtt vki kitalálná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!