Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleférne, ha a párod az ellenkező nemű munkatársával vagy baráttal chatelne rendszeresen?
Nem munkával kapcsolatos.
"A párkapcsolat nem arról szól, hogy elzárjuk egymás elől a külvilágot. "
Azért ez már átesés a ló túloldalára.
Attól, hogy valakinek nem fér bele, nem azt jelenti, hogy elzárná a társát bármitől is.
Vagy, ha nem beszélnél munka után a kollégáddal, akkor el lennél zárva a külvilágtól?? Ezt erősen kétlem.
Miért ne beszélhetne? Nyilván azt pedig érzi az ember, hogy ezt milyen mennyiségben teszi, mennyi energiát öl bele a mással való beszélgetésbe, illetve veled mennyire kielégítően bánik. Ha utóbbi nem igaz, akkor amiatt kell elhagyni őt, mert nem érdekled igazán, nem picsogni, hogy mit akarsz megtiltani...
Istenem ennyi kontrolláló manust, akik mindenkiben csak a megcsalás lehetőségét látják és semmi önbizalmuk, ezért a másikat akarják fenyíteni... ahelyett, hogy a saját hozzáállásukon változtatnának! Amúgy is, magadból indulsz ki, hogy egy embert csak egy húsdarabnak nézel, akinek annyi szerepe lehet egy ember életében, hogy dugj vele?? Normális emberek képesek különböző szintű emberi kapcsolatok kialakítására, és nem csak akkor beszélnek valakivel ha romantikus/szexuális viszonyt akarnak kialakítani.
Van, ami belefér. Miért ne? Miért kéne megtagadnom bármilyen emebri kapcsolatot tőle? Vagy érted... nálunk a kapcsolat stabil,tudjuk mit akarunk egymástól. Ebbe nyilván nem fér bele a megcsalás nálunk se. Ha egyik félnek iylen gondolatai vannak, akkor meg csak szakítunk, és kész. Ha már nem közös a cél, nem tudjuk egymással megélni a párkapcsolati dolgokat, szükségleteket... de mi ezekről amúgy beszélünk egymással. És az a furcsa, hogy sok pár ezeket meg nem képes kimondani, nem mer rákérdezni. El se mondja otthon..? Sokan vannak, akik nem, és bezárkóznak, nehogy talán megbántsák a másikat. De mivel? Pont a bezárkózás a bántás!
Szóval ha veled akar lenni, akkor nem fog megcsalni. Ez a véleményem. Te is így vagy magaddal gondolom. Ez döntés kérdése.
Amúgy volt nálunk ilyen, egy férfi egyértelműen nyomult már rá, párom nem vette észre, hogy ez az tőle, aztán koppant mikor kiderült, hogy a férfi randinak gondolta, és engem próbált degradálni neki, hogy nem érdemlem meg a páromat 😃 szóval ja, van az a szint, amire én is azt mondom, hogy hahó, figyelj, ez már nem barátkozás. Párom meg vak, mint az ólajtó, pedig amúgy nagyon empatikus típus, de valahogy azt a helyzetet extrém nem érezte át. A srác azóta is betalál évente 1-2 zaklató üzenettel, pedig már évek óta nem is látták egymást.
Csak ez is olyan helyzet, ahol nem a párom hűségét kérdőjeleztem meg, és nyilván egy pillanatig nem volt kétsége erről neki sem. Itt már a testi-lelko épségét féltettem a páromnak, mert kezdett eléggé pszichóba átmenni a srác. És tényleg van, hogy ezt valaki nem akarja észrevenni, vagy nem tudom...
Szóval ja, amíg nyílt veled a párod, amíg van bizalom egymás és magatok iránt, addig egyszerűen nem lehet semmi egy barátkozásból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!