Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleférne, ha a párod az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleférne, ha a párod az ellenkező nemű munkatársával vagy baráttal chatelne rendszeresen?

Figyelt kérdés
nov. 2. 00:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szituációtól függ...munkatàrsi közös chat csoport,ezer éves baràt vagy kolléga ok.

Minden egyéb esetben nem csak hogy néznék nagyot,de szóvà is tenném.

nov. 2. 11:03
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ezt a kérdést egy nő írta ki, aki titokban megnézte a párja telefonját és nyomozgatott, hogy mikor kivel beszél. Ha idáig jut egy kapcsolat, az már régen rossz. Az mennyivel lenne jobb, ha nem chatelne, csak bejelentené, hogy később ér majd haza, mert túlórázik. Itt nem a chat a probléma, azzal semmi baj nincs egy egészséges kapcsolatban. Elég nevetséges lenne, ha mindig csak csoportokkal chatelhetne és 1-1 emberrel nem, csak mert ellenkező nemű.
nov. 2. 11:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát, ha nagyon egymásra vannak izgulva, miközben engem meg kezd elhanyagolni, lepattintani, akkor azért gyanakodnék.

Ha minden rendben van köztünk, nem tűnik el gyanúsan 1-2 órákra, az azért más.

nov. 2. 16:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha nem hanyagoljuk el egymást, akkor nincs gond a részemről.

Vannak közös barátaink, meg külön baráti társaságunk is van. Beszéljen nyugodtan a barátaival, menjen velük programokra nélkülem is. És fordítva ő is így van ezzel.

Tudom, hogy szeret a barátnőm, nem csalna meg, és ő is tudja rólam, hogy nem csalnám meg. Ha meg nem tartanánk egymást megbízhatónak, akkor nem lennénk együtt. Akkor mi a frásznak mérgezzük a kapcsolatot feleslegesen a féltékenységgel?

Sőt, mondok "durvábbat", ha nélkülem bulizik a barátaival, ráadásul pasik is vannak a társaságában, és megkérdezi, hogy melyik ruháját vegye vele, akkor a szexibbet javaslom neki. Nézzék meg, úgyis hazajön utána hozzám, tök boldogan, hogy na nem csak elfogultságból mondom neki, hogy dögös, hanem tényleg az.

nov. 4. 23:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez ugyanaz, mint a munkahelyen történő beszélgetés! Kávé, vagy cigiszünet alatt. Attól hogy a párod valaki, nem jelenti azt, hogy ne beszélgethetne, akár neten keresztül mással.

Az én párom a romantikus-vidám filmeket szereti (Csobbanás, Pénznyelő), én pedig az igazi Sci-Fi (Asimov, Lem, Sztrugackij) hívője vagyok. Mind a kettőnknek szüksége van az általa szeretett műfajra. Ő is szokott beszélgetni ilyen érdeklődési körű emberekkel.

Ezzel nincs semmi gond. Hiszen tudsz róla (Nincs több titok... -Stephen King). Ez a bizalom!

nov. 5. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!