Persze, de biztos vagyok benne hogy nem csalt meg.
Nem lett volna rá lehetősège.
2015. júl. 20. 12:32
12/17 anonim válasza:
Lehetősége mindenkinek van, tehát ezt ne hajtogasd szerintem (hacsak nem tartod bezárva a pincében), de nem biztos, hogy ez az ok.
Ha eddig nem szóltál neki, miért minket kérdezel, és miért nem őt? Hátha megmagyarázná az okot.
2015. júl. 20. 12:35
13/17 anonim válasza:
Hát szólj neki!
Amúgy első körben az jutott eszembe, mint már valaki említette fentebb, hogy egy "jóakaród" kavarja azt a bizonyost...
2015. júl. 20. 12:50
14/17 anonim válasza:
lehet ,hogy ő bűnös valamiben és azért figyel ennyire ,nehogy valaki a te füledbe ültessen bogarat.
2015. júl. 20. 13:06
15/17 anonim válasza:
Nem értem, hogy jutottunk oda, hogy a felesége megcsalja a kérdezőt. Itt arról van szó, hogy a feleség féltékenykedik, azt hiszi, hogy megcsalja a férje.
Kérdező, beszélgess el a feleségeddel, hogy miért csinálja ezeket, miért gyanakszik, miért nem bízik meg benned, egyáltalán miért és mire gyanakszik! Magyarázd meg neki, hogy erre nincs semmi oka.
2015. júl. 20. 13:17
16/17 anonim válasza:
15. Szerintem azért "jutottunk el" oda, hogy esetleg a feleség csalja a kérdezőt, mert bizony az is előfordult már a történelemben, hogy ilyenkor "legjobb védekezés a támadás" alapon nekiesik a csaló fél a másiknak, csak hogy ne legyen szem előtt a saját tevékenysége. Nem mondom, hogy ez a helyzet a kérdezőéknél is, de nyilván kizárni sem lehet. Én - mint írtam is - inkább arra tippelek valaki bogarat ültetett az asszony fülébe.
2015. júl. 20. 13:23
17/17 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen rohamaim!És soha nem ok nélkül!A férjem ilyenkor csak néz,hogy mi a bánat bajom van,ő nem követett el semmit! Dehogynem! Minden esetben! Csak neki nem tűnt lényeges vagy említésre méltó dolognak,én meg addig kattogtam rajta összeesküvéselméleteket gyártva míg eljutottam a nejed szintjére!Aztán borult a bili és kiderült,hogy tök ártatlan dolgot sikerült véresre ragoznom! Legutóbb megígértem a páromnak,hogy az elején szólok és megbeszéljük mielőtt még elsöpör minket a hólabda effektus!Beszélj vele! Ha tényleg ártatlan vagy akkor nincs mitől tartanod,kicsit üvöltözni fog,fejedhez vág baromságokat,aztán sír és végül minden jóra fordul!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!