Másnak is rosszul esne ha így viselkedne a párja?
A vőlegényem külföldre ment dolgozni tegnap és ma kezdett.
Ma már dolgozott, na és írt sms-t fél 7 kor hogy fürdik és aztán megcsörget hogy hívjam.
Na hiába vártam nem jött a csörgés, ezért elkezdtem hívni, írtam smst de nem reagált.
Majd fél 10kor hívott fel. Nagyon kiakadtam, és mondtam neki hogy ezt a viselkedést nem zsűrizem mert egy az hogy aggódom kettő pedig nem akarom hogy züljön stb.
Elvileg de szerintem hazugság, hogy internetet intézett, ahogy mondta fürdött belépett egy srác (ismerjük őt) és mondja menjenek elintézni a párom internetét, na hát nem hiszem hogy azt kezdené el foglalkoztatni.
Nagyon bántó viselkedés ez és hamar csalódtam benne.
Ha ennyire nem bízol benne, miért a vőlegényed???
Egy abszolút ismeretlen helyen, ismeretlen körülmények között megváltoznak a prioritások! Vannak olyan kevésbé fontosnak látszó dolgok, hogy : vagy most intézem el, vagy esetleg nem lesz több esélyem!
Ennek ellenére, akár "züllhet" is!
Te ismered...
Honnan tudod, hogy mi más nem jött közbe? Ott vagy? Nem.
Voltam már én is sokszor külföldön és rengetegszer volt, hogy netre sem tudtam felmenni az ígéretem ellenére mert nem úgy jött ki a lépés. Akkor legkevésbé egy hisztis nőszemély hiányzott volna.
Nagyon gyorsan fejezd ezt be, mert a vőlegényed, már nem lesz többé vőlegényed, mert minek id neki egy hisztis tyúk, aki minden lépést nyomon akarja követni?
Nincs ennél rosszabb, amikor a nyomodban akarnak lenni és ellenőrizni folyton.
Jajj, ez egy kicsit túlzás volt.
Az én férjem simán elfelejtene felhívni, ha internetet szerelnének nála.
Végülis fél tízkor tudtatok beszélni, nem? Akkor mégis mi a gond?
Emiatt csalódni...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!