Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos, hogy a párodnak/feleségednek elötted mennyi pasija volt?
Ha igen mièrt?
A èrdèsböl adodik, hogy fèrfiak vàlaszàra lennèk kivàncsi. (Azt màr tudom, hogy a Te fèrjed egy Isten èn ùgy szeret ahogy vagy ;) :) )
Mindenképpen kevesebb legyen mint ahány nővel én voltam!
Ezt pedig nagyon nehéz überelni :-) Sok egy éjszakás kaland szórakozóhelyeken a legtöbb csaj nevére de még az arcára sem emlékszem, akkor hosszabb-rövidebb szexkapcsolat élettársi kapcsolatban élő /férjezett asszonyokkal, rövidebb párkapcsolatok ahol a program, hogy egész nap nyomattuk volt olyan csaj akivel egy nap 14X élveztem el :-) Hosszabb párkapcsolatok ahol több lányt is eljegyeztem, de végül házasság nem lett belőle..szóval ha valami csajnak lett volna vőlegénye előttem semmi gond nekem 5 menyasszonyom is volt...volt hogy 3 barátnőm volt egyszerre..aztán bebuktam ami elég kellemetlen volt de addig császár voltam....hát igen egy sz@r alak voltam, de én sose vagyok féltékeny, mert nincs miért...én nyugodtan alszok és magasról telibe sz...om előttem hány pasi volt, mert én vagyok a király :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!