Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötletet kérnék. Hogyan derüljön ki a szeretőm férje
számára hogy hűtlen a felesége?
Ja es akkor menjen az ove is. Szereto vagy, maradj a helyeden.
2015. júl. 28. 13:30
12/47 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy van gyerek? Fiatal házasok voltunk mindketten,de nálam kiderült hamar.
Szóval van olyan aki a kèrdèsre tud koncentrálni?
Èn biztosan nem fogom elmondani neki.
13/47 A kérdező kommentje:
Ezt már egyszer megbeszèltük,hogy jobb lenne ha kiderülne. Nem tudom van-e köztetek olyan aki ilyenkor kiállna a fèrje elè hogy figyu,agyba-főbe csallak
Kérdező, sutyerák vagy. Igazi sutyerák.
2015. júl. 28. 13:36
Te komolyan ekkora retardált vagy? "Az én házasságom ráment, akkor nehogy már az övé megmaradjon." Hány éves vagy? 12? Ha a nőnek is jobb lenne, ha kiderülne, akkor majd elmondja ő a férjének, nem?
2015. júl. 28. 13:44
Ezzel hátba szúrod a nőt is.
2015. júl. 28. 13:57
Nem értem, most mivaaan? Meg akarod kapni a nőt, vagy csak ki akarsz cseszni mindenkivel?
Ha kell a nő, akkor csináld úgy, hogy ő akarjon elválni, és veled élni. Mivel ezt eddig nem tette meg (nem is értem, hogy miért), akkor arra sincs garancia, hogyha szétcseszed a házasságát, akkor veled fog élni.
2015. júl. 28. 14:06
Aki csal, azt nem kell sajnálni, ha emiatt elhagyják. Nem sajnálom a kérdezőt, tudta, mivel jár a félrelépés, és teljes mértékben támogatom, hogy a másik férj tudomására hozza. Nem azért, hogy kics*sszen a nővel, hanem azért, hogy a férj eldönthesse, kell-e neki még a nő. Nehogy már a csalók jogai és boldogsága előnyt élvezzen az áldozatokéval szemben. Kérdező, névtelen üzenetben add meg a férjnek, hol lesz a következő légyott, majd ő meggyőződhet a szemével a hűtlenségről. Ha kidobja a nőt, még szerencséd is lehet, megmarad neked, pont egymáshoz valók vagytok. Érdekes, hogy egyesek azért tartanák hazugságban a férjet, nehogy a szeretőé legyen a feleség, és azt egyáltalán nem érdekel senkit, hogy így egyedül annak lesz jó (a nő), aki érdemtelen a házasságára.
2015. júl. 28. 14:37
én simán bevallanám hogy nézd ez meg ez van a helyedben
mitől félsz,ez veréb dolog,gyávaság :D most mit fog tenni? sírni fog max
a sok álszent aki idegyűlt nem sokat tud az életről,úgy védik a könnyű vérű nőt mintha a saját anyjuk lenne
most miért ne csessze szét a házasságot? szét van az már úgyis....ha meg ráment az övé
ideje kicsit másét is szétrombolni
jó dolog az :D néha rúgni egyet másba.
bár én hallgatnék ha megfizetni a nő....:D mindennek van ára tudod.Fizessen vagy viselje a következményt
2015. júl. 28. 15:38
Nem az a baj már itt, hogy szét akarja cseszni a másik házasságot, mert azon már túl vagyunk tulajdonképpen. Hanem hogy mindezt úgy akarja, hogy ne derüljön ki, hogy ő kavarja a szart. Se a férj, se a nő, se senki ne tudja, hogy ő volt. Rejtve marad a motiváció is, hogy ez tulajdonképpen miért is jó a kérdezőnek, és száni, hogy csak a sunyi megoldásai vannak mindenre. Megcsalta a feleségét, felszarvazott egy férjet, és még mindig nem képes odaállni mások elé, hogy igen, én voltam, ezt csináltam. Lapít, sunnyog, hazudik. Hitvány ember az ilyen, nem csoda, hogy csak b*szásra kell.
2015. júl. 28. 16:19
Kapcsolódó kérdések: