Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van köztetek olyan férj, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan férj, aki imádja a családját és nem csalta meg a feleségét?

Figyelt kérdés
Ha beleszerelmesednètek valakibe, akkor megpróbàlnàtok kiverni a fejetekböl?
2014. aug. 21. 22:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
70%
Az én férjem ilyen.
2014. aug. 21. 22:40
 2/25 A kérdező kommentje:
Öszinte vàlaszokat kèrek!
2014. aug. 21. 22:40
 3/25 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ilyen, akkor szerencsèd van!
2014. aug. 21. 22:41
 4/25 A kérdező kommentje:
Remèlem így is marad!
2014. aug. 21. 22:42
 5/25 anonim ***** válasza:
77%
Miből gondolod, hogy nem volt őszinte a válaszom?
2014. aug. 21. 22:42
 6/25 anonim ***** válasza:
77%
Én férjem is ilyen. Pont a napokban mondta, hogy semmilyen szinten nem érdeklik más nők, nem mozgatnak meg benne semmit. Korábban is hűséges volt, de eddig uralkodott az ösztönein, most már erre sincs szükség. Ha valaki ennyire nem nyitott, az nem szerelmesedik csak úgy bele valakibe.
2014. aug. 21. 22:44
 7/25 anonim ***** válasza:
97%
Az én páromat (csak azért nem férj, mert nem szeretem a házasságot) rajtam kívül csak virtuális anime- és mangalányok érdeklik. Bár azok eléggé (viszont nem szexuálisan :D)... De a hobbik már csak ilyenek.
2014. aug. 21. 22:47
 8/25 anonim ***** válasza:
91%
Eddig még egy férj sem válaszolt...
2014. aug. 21. 22:49
 9/25 anonim ***** válasza:
91%

Én sem férj vagyok, de a volt erre hivatkozott, hogy annyira de annyira nagyon szeret minket a kis családját, hogy várjunk és kiveri a fejéből. Ez meg is történt..azután jött a következő. Akkor váltam el...

Akkor sem tetszett ez a hozzáállás, hogy a családjára hivatkozott..akkor hol volt a kis családja, amikor kikacsintott.

2014. aug. 21. 22:53
 10/25 anonim ***** válasza:
56%

És olyan feleség van, aki nem csalta meg a férjét?

Sokan vannak férfiak, akik hűségesek, csak az elvált nők ezt nem akarják elhinni.

30/F

2014. aug. 21. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!