Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan férj, aki imádja a családját és nem csalta meg a feleségét?
A kèrèsem, hogy "öszinte vàlaszokat kèrek ", nem az elsö vàlaszìrónak szólt! Szerintem egy idöben írtunk!
Örülök, hogy lèteznek ilyen fèrfiak! Bàr ritka a tökèletes felesèg, èn sem vagyok az, de szerintem az èn fèrjem is hüsèges hozzàm, úgy, ahogy èn hozzà! De soha nem lehet tudni! Lehet, hogy egyszer pont a fèrjedben csalódsz, akiben a vilàgon a legjobban bízol! Ezèrt èrdekelnek jobban a fèrjek vàlaszai!
Micel èn egy felesèg vagyok, ezèrt jobban èrdekel ez a tèma, mint a fordított eset, mikor a nö lèp fèlre, de jogos a kèrdès!
Olyan fèrjek vàlasza is èrdekel, akik megcsaltàk a felesègüket, ès hogy mi volt az oka, hisz annak is biztosan volt oka! Ítèlkezni nem fogok, hiszen mindennek meg van a mièrtje!
23:32
Na ez egy igazàn öszínte vàlasz!
Ha szerelmes lennèl valakibe, megtennèd?
Én 20 évesen jöttem össze a feleségemmel. 22 voltam amikor összeházasodtunk, most 25 vagyok. Soha semmilyen módon nem csaltam meg. Ami azt illeti, vele vesztettem el a szüzességemet is:)
Nekem ő a családom, szerelmes vagyok belé, imádom, és soha nem bántanám meg semmivel. (gyereket nem vállalunk. Nem ezért vagyunk együtt, hanem egymásért. Nekem a feleségem mindennél fontosabb. Ő az egyetlen szerelmem, a lelki társam, a legjobb barátom, a legjobb szerető:) A neve is rá van tetoválva a karomra:)
Képtelenségnek tartom hogy beleszeressek másba. Hidegen hagynak más nők. Régebben is összejöhettem volna csinos lányokkal, de nem mozgattak meg bennem semmit...Ismerem magamat, és az a típus vagyok, aki csak egyszer szerelmes életében, de akkor az örökre szól.
31 éves vagyok, 10 éve imádom a feleségemet - aki most várandós a 3. babával -, soha nem csaltam meg.
Beleszerelmesednék valakibe? Nem engedem magam olyan közel jutni senkihez, hogy ez megtörténhessen.
33 éves vagyok, 4 éve házas, de 8 éve vagyunk együtt.
Sosem csaltam meg, nem is fogom, mert nincs rá okom.
Nincs még egy ilyen nő, mint a feleségem :)
Mindent megtesz értem, mindent meg tudunk beszélni, igazi vagány, még meccsre is jár velem, nagyon jól süt-főz, tisztaság van és emellett maximálisan ápolt mindig (vigyáz az alakjára, jól öltözik, körme mindig csinos, keni magát krémekkel, szőrtelenítés stb.) És a szexuális életünkkel is minden rendben van, mindig találunk új dolgokat stb, egyáltalán nincs ellaposodva.
Szóval nem is lenne okom, nem is szoktam nőket nagyon megnézni sem.
És hát persze ott van a 3 éves fiunk, akit ugyanúgy imádok, őt sem hagynám el semmiért.
Hülye lennék őket megbántani és elhagyni vagy a saját életemet egy másik nőért sutba dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!