Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van köztetek olyan férj, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan férj, aki imádja a családját és nem csalta meg a feleségét?

Figyelt kérdés
Ha beleszerelmesednètek valakibe, akkor megpróbàlnàtok kiverni a fejetekböl?
2014. aug. 21. 22:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%
Jelen! Imádom a családomat tisztelem és becsülöm őket, három kis gyermekünk van, és egy tökéletes feleségem minden szempontból! Boldog kiegyensúlyozott házasság a miénk, egymás nélkül nem járunk el sehová sem. Nem csaltam meg soha a feleségemet 18 éves korában vettem feleségül most 25 éves. Mindig őszinték vagyunk egymáshoz mindent megbeszélünk egymással! Nem szeretnék bele másba, mért is tenném ha enyém a tökéletes feleség és anyuka?! Így nincs kit kivernem a fejemből sem! Sosem bántanám meg őt, szép csinos, ápolt divatosan öltözködik sokat ad magára, finomságokat süt,főz,a házunkba műteni lehetne a tisztaságtól egész nap meg sem áll szegényem, egyáltalán nem vagyok elhanyagolva semmilyen téren, még rám is jut ideje! :)
2014. aug. 21. 22:58
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a a férjek most a feleségüket teszik boldoggá, tehát nem itt vannak.
2014. aug. 21. 23:05
 13/25 anonim válasza:
95%
Itt vagyok :) Nyolc év házasság után is szerelmes vagyok a feleségembe, mindennél jobban szeretem a két gyermekemet, és soha nem csalnám meg ŐKET! Igen őket, mert ha valaki félremegy, akkor a családjához lesz hűtlen nem csak a feleségéhez. 36 éves vagyok, tehát nem "zöldfülű". :)
2014. aug. 21. 23:13
 14/25 anonim ***** válasza:
95%
41 éves eddig még nem csaltam meg, nem tervezem, de ki tudja mit hoz a jövő?
2014. aug. 21. 23:32
 15/25 A kérdező kommentje:

A kèrèsem, hogy "öszinte vàlaszokat kèrek ", nem az elsö vàlaszìrónak szólt! Szerintem egy idöben írtunk!

Örülök, hogy lèteznek ilyen fèrfiak! Bàr ritka a tökèletes felesèg, èn sem vagyok az, de szerintem az èn fèrjem is hüsèges hozzàm, úgy, ahogy èn hozzà! De soha nem lehet tudni! Lehet, hogy egyszer pont a fèrjedben csalódsz, akiben a vilàgon a legjobban bízol! Ezèrt èrdekelnek jobban a fèrjek vàlaszai!

Micel èn egy felesèg vagyok, ezèrt jobban èrdekel ez a tèma, mint a fordított eset, mikor a nö lèp fèlre, de jogos a kèrdès!

Olyan fèrjek vàlasza is èrdekel, akik megcsaltàk a felesègüket, ès hogy mi volt az oka, hisz annak is biztosan volt oka! Ítèlkezni nem fogok, hiszen mindennek meg van a mièrtje!

2014. aug. 21. 23:43
 16/25 A kérdező kommentje:

23:32

Na ez egy igazàn öszínte vàlasz!

Ha szerelmes lennèl valakibe, megtennèd?

2014. aug. 21. 23:46
 17/25 anonim ***** válasza:

Én 20 évesen jöttem össze a feleségemmel. 22 voltam amikor összeházasodtunk, most 25 vagyok. Soha semmilyen módon nem csaltam meg. Ami azt illeti, vele vesztettem el a szüzességemet is:)

Nekem ő a családom, szerelmes vagyok belé, imádom, és soha nem bántanám meg semmivel. (gyereket nem vállalunk. Nem ezért vagyunk együtt, hanem egymásért. Nekem a feleségem mindennél fontosabb. Ő az egyetlen szerelmem, a lelki társam, a legjobb barátom, a legjobb szerető:) A neve is rá van tetoválva a karomra:)

Képtelenségnek tartom hogy beleszeressek másba. Hidegen hagynak más nők. Régebben is összejöhettem volna csinos lányokkal, de nem mozgattak meg bennem semmit...Ismerem magamat, és az a típus vagyok, aki csak egyszer szerelmes életében, de akkor az örökre szól.

2014. aug. 22. 06:27
 18/25 anonim ***** válasza:
97%

31 éves vagyok, 10 éve imádom a feleségemet - aki most várandós a 3. babával -, soha nem csaltam meg.

Beleszerelmesednék valakibe? Nem engedem magam olyan közel jutni senkihez, hogy ez megtörténhessen.

2014. aug. 22. 08:43
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
52 éves vagyok, 31 éve vagyok együtt a feleségemmel, idén lesz kerek 30 éve, hogy összeházasodtunk. Két felnőtt lányunk van, 23 és 26 évesek, a nagyobbik már férjhez ment. Sosem csaltam meg a feleségemet, ő sem engem, ha elölről kezdhetném, ugyanígy őt venném el, mindent ugyanígy csinálnék.
2014. aug. 22. 10:26
 20/25 anonim ***** válasza:
90%

33 éves vagyok, 4 éve házas, de 8 éve vagyunk együtt.

Sosem csaltam meg, nem is fogom, mert nincs rá okom.

Nincs még egy ilyen nő, mint a feleségem :)

Mindent megtesz értem, mindent meg tudunk beszélni, igazi vagány, még meccsre is jár velem, nagyon jól süt-főz, tisztaság van és emellett maximálisan ápolt mindig (vigyáz az alakjára, jól öltözik, körme mindig csinos, keni magát krémekkel, szőrtelenítés stb.) És a szexuális életünkkel is minden rendben van, mindig találunk új dolgokat stb, egyáltalán nincs ellaposodva.

Szóval nem is lenne okom, nem is szoktam nőket nagyon megnézni sem.

És hát persze ott van a 3 éves fiunk, akit ugyanúgy imádok, őt sem hagynám el semmiért.

Hülye lennék őket megbántani és elhagyni vagy a saját életemet egy másik nőért sutba dobni.

2014. aug. 22. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!