Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan köztetek, akinek sok akadállyal és nehézséggel indult a kapcsolata, de mégis sikerült mindent megoldani?
Szerintem lehet gond az exel, a távolsággal, azonban ha az elköteleződéssel is az van, akkor az nem igazi szerelem.
Ha mérlegelned kell, vagy az elköteleződés nehézséget okoz, akkor nincs meg az a plusz ami a közös élethez kell.
nekem 3 kapcsolatom volt a ferjem elött es mindegyik nehezseggel indult de nagyon jo lett. (persze a vegen szakitottunk de meg igy is szvesen gondolok rajuk vissza) 1. a legjobb baratjaval jartam, de vegülis csere lett.
2. Tavolsag, Ö pest en Szeged
3. örökös veszekedes a cigi miatt, vegül leszoktam.
egyik ismerösömeknel az elsö 1 ev utan volt egy megcsalas, msot meg mar ferj es feleseg es tervezik a babat nagyon boldogok.
Nekünk. Pocsék munkám volt, heti 2*3 óra szabadidővel, alig tudtunk találkozni. Az elején még az exem is elég erősen jelen volt. Miatta egyébként nem is akartam semmiféle kapcsolatot.
Részéről is voltak problémák, finoman szólva sem volt sínen az élete.
Nálunk akkor lett jó a dolog, amikor eldöntöttük, hogy együtt akarunk lenni. Konkrétan egyszerűen mindent felrúgtunk, a kapcsolatunk első hetében összeköltöztünk, én hamarosan otthagytam a munkám (mondjuk ez kicsit nehéz, mert azóta is keresek), és mindent szépen megoldottunk.
Szerintem az a trükk, hogy nem húztuk a dolgokat, a másik került az első helyre, és mindent annak szellemében csináltunk, hogy a kapcsolatunknak jó legyen. Ha külön városban laktunk volna, akkor meg főleg valamelyikünk költözik.
4es! a mi sztorink is kísértetiesen hasonló :) , annyi különbséggel, hogy nekem nem kellettek hónapok, hogy észhez térjek (igazából nem szerettem az előzőt, bűntudatom (?!) volt hogy ott akarom hagyni, hülye tini voltam), + a férjemnek is volt barátnője a megismerkedésünkkor, és nem is hagyta ott rögtön...
szóval tiszta szégyen az egész, nem nagyon meséljük senkinek :D nem gondoltam hogy más is volt így akinek végül bejött :D mi nagyon boldogok vagyunk együtt, és próbálok úgy gondolni az egészre, hogy ha ennyi sz.ron kellett átmászni az egymáshoz vezető úton, akkor nagyon vastag tintával van megírva a mi kapcsolatunk a nagykönyvben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!