Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan akinek a párjával nagyon megromlott a kapcsolata és már csak a gyerek miatt vagytok együtt?
Nálunk is ugyanez volt a helyzet kisgyerekkel. Nem bírtam tovább, akárhogy próbálkoztunk, nem sikerült rendbe hozni, és lehetőségünk sem nagyon volt rá, mert ő sem volt otthon szinte soha. Egy vidéki városban éltünk, amikor teherbe estem, akkor költöztünk oda, mert ott lakott munkát. Távol voltam mindenkitől, nagyon egyedül, ez is hozzátett gondolom. Amikor már végképp nem bírtam, mondtam neki, hogy ennyi, mi költözünk Pestre a kicsivel. El is kezdtem lakást nézni kettőnknek, meg munkát (2 éves a kicsi). Ő meg fogta magát, felmondott, és velünk jött végül, mert azt mondta, nem tud minket elengedni. Nemrég költöztünk fel, és azóta valami úgy néz ki mintha kezdene rendbe jönni. Pedig én is úgy éreztem, hogy már semmi nem köt össze minket, csak a gyerek.
Néha egy kis környezetváltozás, új dolgok, közös ügyek, új projektek, amiken együtt dolgoztok stb., segítenek újra felfedezni a másikat. Remélem nekünk sikerül, és nem csak pillanatnyi a javulás
Szia! Ugyanez a helyzet. :(( A gyerek miatt és sajnos anyagi okokból nem léptem még ki. Én is dolgozom, de semmi segítségünk nincs, így olyan munkát kellett vállalnom, ami a kicsivel összeegyeztethető.
Gyengédség, szeretet, szex már rég nincs köztünk, pedig fiatal 30-sok vagyunk. Nagyon szeretnék új életet kezdeni és esélyt adni magunknak arra, hogy megtaláljuk az igazi párunkat, mert ne mondja senki, hogy mind ugyanolyan! A férjem utálja a munkámat, az egyetem, amit végeztem szerinte hülyeség, kommunikáció nincs köztünk, vagy csendben hallgat, vagy ordibál, ha simogatom, közeledni próbálok, közli, hogy "jaaaj most neee", pedig idén nem voltunk együtt 10-szer. Igen, én is ki vagyok készülve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!