Vannak itt anyukák, akik együtt aludtak a gyerek (ek) kel és nem bánták meg? Vagy akik megbánták hosszú távon?
3 évesem 8 hónapos kora óta velünk alszik(illetve a mi ágyunkhoz van tolva az övé,de mindig átbújik hozzám)Én imádom amikor ott szuszog nekem :)Jövőre kap saját szobát,de ha még akkor is átjár nem csinálunk belőle problémát.
Szexuális életet meg lehet élni a szobán kívül is! :)
Nekem is két éves a kisfiam, és én is át szoktam vinni magam mellé, mikor már 3-4. alkalommal ébred éjjel, és már nincs kedvem meg energiám tovább ingázni.
Egyébként én is szeretem mikor mellettem alszik, mondjon bárki bármit.
Az sem érdekel, ha "odaszokik", bár ennek semmi jele, pedig eddig mindig így csináltam, ha sokszor ébredt, vettem magam mellé.
Amikor még ennél is többször, akkor egy időben egész éjjel mellettem aludt.
Ennek ellenére nem követeli soha, hogy vigyem át, magától sosem jön át, tehát ha nem viszem, akkor sincs baj (csak akkor mászkálhatok át az éjszaka további részében (is).
Én is nagyon szeretek vele aludni, nekem ez nem nyűg, nem féltem tőle a családi ágyat, sőt...
Persze a férjemnek sincs ellenére, úgyhogy ez közös megegyezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!