Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vannak itt anyukák, akik...

Vannak itt anyukák, akik együtt aludtak a gyerek (ek) kel és nem bánták meg? Vagy akik megbánták hosszú távon?

Figyelt kérdés
2 éves múlt, pár napja átjár hozzánk éjjelenként. Pici kora óta a saját szobájában, saját ágyában alszik (elalvásnál mellé kell feküdnöm). Ha átjön, olyan jól esik, hogy odabújik, ott szuszog. De sokan azt mondják, hogy nem fogjuk tudni a saját ágyába szoktatni, ha megengedjük neki, hogy velünk aludjon. Viszont az is felmerül bennem, hogy ezeket az időket nem fogom tudni visszahozni, miért ne élvezném, hogy most ott van velünk? Ti mit gondoltok?
2013. dec. 9. 16:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

2 fiam van, 1 és 3 évesek.

Én ezt a témát elég rugalmasan kezeltem mindig is.Ennek 3 oka van,1. nagyon sokat kelt a nagyobbik éjszaka,egyszerűen nem tudtam mindig visszatenni,a mi ágyunkban kötött ki,most a kicsi is ébred még rendesen,sokkal egyszerűbb magam mellé venni. 2.Tudom,hogy ez megnyugvás nekik...anno nekem is az volt,emlékszem rá,hogy jó volt egy rossz álom után átmenni a szülői ágyba,ez biztonságot jelentett.Most komolyan,a saját gyerekemet fosszam meg ettől az érzéstől??neeem...

3.a páromnak semmi problémája vele:)

ja és a +4.én is úgy élvezem mikor mellettem szuszog,vagy szuszognak(mert van olyan hogy mindkettő mellettünk alszik:)

Nálunk is az a lényeg,hogy mindenki a saját helyén alszik el,aztán alakul az éjszaka ahogy alakul:)

Engem is riogattak,hogy ne engedjem,mert nem tudom leállítani majd őket,érdekes,a nagyobbik magától leszokott róla!Már jó ideje egyáltalán nem jön át éjjel,ha megébred akkor is visszafekszik.

És nagyon jól látod szerintem,ezek az időszakok el fognak múlni,olyan gyorsan megnőnek,és akkor már tuti nem fognak mellettünk szuszogni....szóval szerinte élvezd most,hogy melléd bújik:)

2013. dec. 9. 21:04
 12/15 anonim ***** válasza:
A mi lányunk 3 éves, minden este a saját szobájában alszik el 3 hónapos kora óta és át is aludta az éjszakákat. Mostanában, kb egy hónapja, sokszor ébred éjjel, egy ideig járkálunk hozzá felváltva, mert sír, amíg át nem megyünk, aztán visszaalszik. Van éjszakai fény a szobájában, de nem tudja mitől sír, csak azt mondja át szeretne jönni hozzánk. A vége mindig az, hogy közöttünk alszik. Félek én is, hogy odaszokik, de nem tudok neki nemet mondani. De azt vajon ki tudja megmondani, hogy mitől van ez? Ha eddig szépen aludt, akkor most miért???
2013. dec. 9. 21:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Fél...3 éves korban előjönnek a racionális és irracionális félelmek is.Pl éri egy rossz élmény nap közben,e miatt rosszat álmodik,felébred de nem tudja elmondani,vagy már nem is emlékszik az álomra,csak az érzés van meg.

De félhet a sötéttől,vagy a székre lerakott ruhától,aminek a sötét árnyába valamit beleképzel...1001 ok lehet.

2013. dec. 9. 23:38
 14/15 dittis válasza:
Mindkét gyermekem mellettünk aludt ,addig mig nagycsoportosok lettek utána már külön akartak aludni!Furcsa is volt hogy nem vágtak fejbe,és rugták le a vesénket:)Most már a nagyobbik 13 a kisebbik 9 éves és semmilyen bajuk nem származott belőle,hogy mellettünk voltak!szerintem sokkal ragaszkodóbbak,! !bár lehet hogy anélkül is ilyenek lennének!Viszont a nem rég született kislányunk csak kiságyba hajlandó elaludni!Én is azt javaslom élvezd ki,a bújós időszakokat,mert gyorsan felnőnek!!!A szerelmi életet meg máskor kell megoldani!!
2013. dec. 10. 07:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Most komolyan, ha valaki azt mondja, a gyerek velük alszik, akkor mindenkinek a szex mikéntje jut az eszébe???? Én ezen le vagyok döbbenve!
2013. dec. 10. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!