Mit szólsz hozzá, hogy a beteg gyerekes családok nem tudják fizetni a beteg kisgyereknek való (drága) élelmiszert és a lakbért a rezsivel együtt? (videó lent)
A beteg, érzékeny gyermekeknek egy liter tej 300 forint.
Ha ezt megveszik a szülők hetente többször, hogyan marad pénzük a havi 60 ezer forintos fizetésből az 50 ezer forintos lakbérre és a 30 ezer forintos rezsire?
Videó, a kétségbeesett anyukákról, akiknek a gyerekeik, a jövő nemzedéke, fogja megsínyleni ezt az egész pénztelenséget!
A sima tej is 300ft, legalábbis a sparban :(
Én mindennap 2 l veszek.
elég szomorú, hogy olyan anyagi helyzetben vannak szülők, hogy vagy gyógyszert vesznek a gyereküknek vagy rezsit fizetnek...
nem a segély megvonásán kéne kiakadni, hanem azon, hogy nincs munkahely és milyen alacsonyak a fizetések.
szerintem nagyon nem jó oldalról lett megközelítve. ha büdös a munka az ország nagy részének, miből lenne pénz segélyre?
mi is most bukunk 50et, nem örülök neki, jól jött, félretettük miinden hónapban, de megleszünk nélküle is
A 149 ft-os tej, nem tej, 1,5%-os valami. De nem is ez a kérdés, pontozzál csak le.
A számításod szerint egyébként a 149ft-os tejet megtudnák venni abból a bevételből, amit írtál?
Néztem a felső videót, a kis cigus gyereken adidas és eredeti nike cipő van. hm.....
"elég szomorú, hogy olyan anyagi helyzetben vannak szülők, hogy vagy gyógyszert vesznek a gyereküknek vagy rezsit fizetnek... "
Ha egy gyerek tartósan beteg akkor jogosult közgyógyellátásra, úgy pedig olcsó vagy szinte ingyenes gyógyszerre.
Keresni kell mindkét szülőnek munkát és ha minimálbérrel számolunk is az 2 főre 120. ezer plusz 10 ezer adókedvezmény plusz 13 ezer családi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!