Dolgozó Anyukák! Nálatok hogy viseli a gyerek hogy dolgoztok és keveset vagytok együtt?
4 éves a kisfiam és látom rajta hogy hiányzom neki.
Vasárnaponként együtt vagyunk,minden második szombaton is de hétköznap sokszor csak 1-2 órát találkozunk...:(
Nekem is borzasztóan megvisel...sőt engem is!Olyan rossz,hogy előtte mindíg együtt voltunk,mindent együtt csináltunk most meg alig látjuk egymást!
De sokan azt mondják nem az együtt töltött idő mennyisége hanem aminősége a meghatározó!Amikor hazajövök csak az övé vagyok...csak így meg úszok a háztartással :(
Az én gyerekeim már beletörődtek,csak azt kérdezik esténként,hogy ki lesz itthon másnap.
Még a 12 órázás nem is rossz,de 8 naponta éjszakás vagyok,akkor reggel elviszem őket suliba,oviba,és csak másnap reggel látom őket.
Az éjszakán kívül még akkor nehéz,ha pont úgy van munkanapom,hogy szombaton és vasárnap sem vagyok itthon egész nap.Ezért próbálom az együtt töltött kicsi időt is hasznosan eltölteni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!