Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jövőt jôsoltok ennek a kapcsolatnak? Hogyan harcoljak a felesėgemėrt?
A felesėgem megcsalt. 20 ėve vagyunk együtt, fiatalon szült ( 19 ėvesen), egy lånyunk van.Azt mondta, unalmas a håzassågunk, az ûj fėrfinak szėp a lelke, bôkol, csodålja őt, ės mėg ėlni akar.A fėrfinak ôvodås gyermeke van, felesėge.Nėhåny hetes viszony utån egymåst vålasztottåk.2 hônap utån albėrletben össze is költöztek.A szeretője felesėgėvel beszėltem, a fėrje azt mondta, ėlvezni akarja az ėletet, ės nem kell neki a kötöttsėg, ami egy gyerekkel jår.A felesėg beadta a vålôpert.
Ėn vissza akarom kapni a felesėgem.Csak bedőlt a szėp szavaknak.
Hagyd a bús francba, és ne akard visszakapni! Nem járnál jól vele, hidd el. Soha nem lenne olyan a házasságotok, mint a megcsalás előtt, és ha neki ez a pasi kell, akkor kapja meg!
Aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot!
Aztán majd rájönnek, hogy nem eszik olyan forrón a kását. Elkezdenek egymásra féltékenykedni, a feleséged szembesül vele, hogy ott marad a gyerek és az exfeleség a képben örökké, és ő is kénytelen velük találkozni.
A pasi rájön, hogy a feleségednek is van egy lánya, aki elég rendesen ki fogja mutatni a "szimpátiáját" annak, aki szétzilálta a családját. Kötöttséggel pedig a kapcsolat jár, nem a gyerek, és nem sokáig élvezik egymás mellett az életet. Még pár hét, és jönnek a szürke hétköznapok, mikor menni kell dolgozni ugyanúgy, fizetni a csekkeket, ki kell mosni a büdös zoknit, és este szívesebben aludnának, mint szexelnének.
Add be te is a válópert, ha ez még nem történt meg, adj magadnak időt, hogy ezt a kapcsolatot meggyászold, és kezdj új életbe.
Inkább mostmár azzal foglalkozz hogy ne tudjon téged megkopasztani váláskor. Menekíts ki minél több vagyont és érd el, hogy ne tudjon téged lehúzni túl sok gyerektartással.
Erre koncentrálj inkább.
8:
Mint az is, hogy aki kiélné magát fiatalon, az később nem tud leállni.
Lehet, hogy balek vagyok, de szeretem mėg.Mår nem harcolok, nem hīvom, nem īrok neki.
Ėn 26 voltam, mikor született a lånyunk.18 ėves, ės utålja az ûj pasast.Sokszor inkåbb nålam, a nagyszülőknėl vagy a baråtjånål alszik.
Jô ėletünk volt, jårtunk nyaralni, baråtokkal bogråcsoztunk stb.Annyit hallottam, hogy buliznak, A isznak, ezt jelenti a kiėlik magukat?!A pasas felesėge azt mondta, a fėrje jårt a håzassåguk alatt is havi egyszer haverokkal bulizni.De többet nem is akarok tudni, nem ilyen volt a felesėgem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!