Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek van jövője ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van jövője ennek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

A barátommal 7 éve leszünk együtt, gimis első szerelem mindkettőnknek

22 éves a lány, 26 lesz a fiú.

A fiú elvált szülők gyereke, és kiskorában a mostohatestvérével együtt élt, aki az apja új házasságából született.

A barátom fél a házasságtóll, mindig mondja, hogy a szabadságát elveszti. Én vágyom arra, hogy egyszer feleség legyek, és gyereket is szeretnék. Ő válltig állítja, hogy nem akar gyereket.

Élni akar és utazni.

Egy időben úgy éreztem, hogy laposodik a kapcsolat, voltak vitáink.

Próbáltuk helyre hozni. A vita abból eredt, hogy mivel én nem, kaptam meg tőle azt a gondoskodást, amire vágytam, ezért egy búcsúcsókot adtam külföldön egy fiúnak.

Aztán következő évben elmondtam neki, és megbántam, ő is megcsókolt egy lányt.

Úgy éreztem kvittek vagyunk.

Ezután próbáltuk helyre hozni, de elmondása szerint nem élte ki magát, és hiányzik neki, amit a barátaitól làt.

Ez rosszul esett, mert megbántam a dolgokat, és ha én nem kezdem el az egész lavinát azzal a csókkal, akkor lehet, hogy benne sem jön elő ez.

22 éves vagyok, jópár éve történtek ezek a dolgok. Engem ez az egész megerősített, hogy vele akarok lenni, megbántam amit tettem, de szerintem ő máshogy van vele.

En mondom neki, hogy szeretsz? Errr ő azt mondja rá csíplek.

Nem mondja magától a szeretleket,mindig csak én húzom ki belőle,mert azt mondja, ez nyálas.

Nem egy érzelgős típus. Mégis mikor mondtam neki, legyen vége, nem vettem fel a telefont, jött kisírt szemekkel.

Vajon egy ilyen férfi hajlandó megnősülni, és gyereket vállani egyszer?

Összeköltözésben ő is benne van,csak hát az pénz kérdése.

Szeret bújni,imádja ha simogatják,de nem egy érzelgős tipus.

Én meg az vagyok

Szerintetek érdemes vàrnom, hogy eljegyez?

Szerintem el van bízva, tudja, hogy szeretem nagyon, és emiatt nem fél, hogy elveszít.

És sokszor ezért viselkedik úgy, ahogy.

Van aki hasonló helyzetben van? Érdemes várni vagy lépjek tovább, mert lehet, sosem jegyez el, és nem lépünk előrébb a kapcsolatban?

2013. aug. 27. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nézd azt midnenképp el kell mondjam, hoyg tisztellek a hozzáállásodért , hogy ilyen éretten és őszíntén állsz a dolgokhoz. Itt több szerintem több körös a probléma. Mit jelent az hogy nem élte ki magát ? Minden nap más nővel lenni ? Mert akkor lehet el kell gondolkoznod. Vagy csak a legperverzebb vágyait akarja kiélni ? teljesítsd. utazni akar , Miért ne mennétek együtt.

Szóval nem egyszerű a kérdés. Az biztos , hogy nem mindenki ugyanúgy fejezi ki az érzelmeit, bár a szeretlekre egy csípleket válaszolni szerintem bunkóság. Az nem jó ha nem félt. Lehet csak ezen kéne változtatnod , hogy kiderüljön hogy tényleg téged akar e. A sex milyen ? Röviden ha tényleg szereted akkor mindenképp kellene még egy két trükköt bevetni , de ha nem akkor ne áldozd fel magad miatta.

2013. aug. 27. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:

A közös jövő tervezéséhez nem árt ha megvannak az anyagi alapok is.

Szerencsés esetben a szülők általában egy fél lakás árának megfelelő támogatást adnak a fiataloknak, a másik felét meg a fiatalok fel merik venni kölcsönként, mert kellően jó állásuk van (köszönhetően annak, hogy szüleik képzésükről, munkára nevelésükről gondoskodtak).

36F

2013. aug. 27. 12:53
 3/5 anonim válasza:

Ha nagyon szereted, akkor próbálj megtenni mindent, amit csak tudsz!

Én úgy gondolom, hogyha te romantikus vagy ő meg nem, és sehogy se akarja, akkor nem érdemes erőltetni.

Vannak olyan emberek akiket soha nem lehet rávenni valamire.

De azért próbálkozz vele, hátha egyszer sikerülne.

2013. aug. 27. 12:59
 4/5 A kérdező kommentje:

A szexszel semmi probléma, nagyon érzelmes.

Közös utazással kapcsolatban régebben azt mondta, hogy egyedül megy, ma már azt mondja, együtt.

2013. aug. 27. 13:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy minden nap más nővel akarna lenni.

Csak benne van a kiváncsiság.

Nincsenek perverz vágyai szerencsére.

Csak ki szeretné próbálni, hogy milyen mással a szex. És köszönöm az első válaszolónak a dicséretet, igyekszem :)

2013. aug. 27. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!