Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van-e jövője egy ilyen kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e jövője egy ilyen kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem a lánnyal egy házibuliban. Sokat voltunk együtt később és találkozgattunk, de kiderült hogy van barátja, akivel sokat veszekednek sőt a barátja nem is nagyon szereti, ezt mondta neki meg elhordta sok mindennek mikor rosszban voltak. Gondoltam akkor bepróbálkozom de a lány még mindig szereti a barátját. Elég sok minden történt köztünk és jó volt, de mégse jöttünk össze... Megcsalta a barátját velem többször is. De egyszerűen nem hagyta ott (6 hónapja vannak együtt) úgyhogy hagytam a lányt. Szóval most nem beszélek vele nem keresem ami nagyon zavarja. De vajon mennyire boldog a barátjával? Ezek után? Szerintetek meddig lesz vele együtt ilyen körülmények között? Lemondhatok róla...?

18 / F

2013. szept. 8. 17:11
 1/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta sokkal jobb vagyok, mint a barátja, mindenben, én még törődöm is vele..
2013. szept. 8. 17:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
mondj le róla, ha össze is jön veled, nem lesz neki fontos annyira, mint a mostani szerelme... valószínűleg néha elfelejteted a bánatát,és később se leszel másra alkalmas..
2013. szept. 8. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A helyedbe én lemondanék róla.Főleg,hogy írtad,hogy szereti a csaj.Ha akarta már rég elhagyhatta volna,de nem hagyta..Biztos,hogy nem foglalkoznék vele,hanem szépen tovább lépnék..
2013. szept. 8. 17:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De hogy lehet valakit így szeretni? Annak ellenére hogy a srác megmondta hogy nem is szereti?
2013. szept. 8. 17:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kötödik a pasihoz,lehet tud valamit a csávó,attól függetlenül,hogy nem szereti.Attól,hogy a párom azt mondja,hogy nem szeret,én még szerethetem,és vele maradok..
2013. szept. 8. 17:20
 6/9 A kérdező kommentje:
És esélytelen, hogy ráébredjen, hogy esetleg van valaki más aki tényleg szereti? És ott kéne hagyni a mostanit?
2013. szept. 8. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól teszed, ha nem ostromlod tovább, mert ennek így nincs értelme. Van rá esély, hogy kilábaljon ebből a kapcsolatból, de ki tudja ez mikor következik be, ha egyáltalán sikerül neki. Ismerek egy ilyen párt, mindkét fél alkoholista lett(ők 30 körüliek), ne akarj ennek a részese lenni.
2013. szept. 8. 17:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Neem hiszem, hogy idáig fajulna a dolog. :) Addig szerintem találnék is mást... Csak most nem valami jó ez. Tényleg köszönöm a válaszokat, jól estek.. Persze ha még van egyéb tanács azt is szívesen fogadom.
2013. szept. 8. 17:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el.Ha téged akarna,már lépett volna.
2013. szept. 18. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!