Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen jövőt jôsoltok ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jövőt jôsoltok ennek a kapcsolatnak? Hogyan harcoljak a felesėgemėrt?

Figyelt kérdés

A felesėgem megcsalt. 20 ėve vagyunk együtt, fiatalon szült ( 19 ėvesen), egy lånyunk van.Azt mondta, unalmas a håzassågunk, az ûj fėrfinak szėp a lelke, bôkol, csodålja őt, ės mėg ėlni akar.A fėrfinak ôvodås gyermeke van, felesėge.Nėhåny hetes viszony utån egymåst vålasztottåk.2 hônap utån albėrletben össze is költöztek.A szeretője felesėgėvel beszėltem, a fėrje azt mondta, ėlvezni akarja az ėletet, ės nem kell neki a kötöttsėg, ami egy gyerekkel jår.A felesėg beadta a vålôpert.

Ėn vissza akarom kapni a felesėgem.Csak bedőlt a szėp szavaknak.

2016. nov. 19. 14:21
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
96%

Nekem is volt komoly barátnőm, majdnem 4 éves kapcsolat, mivel ő elvált én neveltem 4 évig a gyerekét.

Apjaként tekintett rám a gyerek.

Aztán megcsalt, kirakott. Probáltam harcolni érte, de felesleges volt. Ő is ki akarta élvezni az életet.

Azóta találtam egy tündéri nőt, jobb az életem. Sokkal.

Én örülök, hogy megcsalt, mert különben sose jöttem volna össze ezzel a nővel, akivel élek.

Van jobb, szebb, meg érdekesebb mindenkinél.

Én se hittem senkinek, hogy lesz, és lett.

És teszem hozzá, képzeld el azt, mikor az exed idegesítő dolgaid nincsenek meg az új nőben, hanem ellenkezőleg.

Úgy tud főzni, mint édesanyám, csapatjátékos, nem veszi természetesnek, ha kap egy tábla csokit, stb.

2016. nov. 19. 19:11
 12/37 anonim ***** válasza:
87%

A kérdésedet látván azt gondoltam először te csaltad meg és ezért akarod vissza szerezni.

Nos az én férjem is viszonyt kezdett,el is hagyott,nem sokkal rá két szék közül a pad alá esett.Most teperne vissza,de nem engedem,igaz nagyon nehéz,de én több mint 10 évig voltam hűséges hozzá,szültem neki egy gyereket,szerettem,és nem ezt érdemeltem.Lesz még olyan férfi aki az ilyen feltétel nélküli szeretetet el fogadja és értékeli majd.Erre koncentrálok a jövőre és nem arra,hogy egy hazug embert szerezzek vissza (aki persze most kézzel-lábbal jönne is) felejtsd el az ilyen embert,és lépj tovább.

2016. nov. 19. 20:05
 13/37 A kérdező kommentje:
Milyen fėrfi az ilyen, aki råmåszott a felesėgemre, elrabolta tőlem, nėhåny hėt utån eldobta a kicsi gyerekėt?
2016. nov. 20. 09:38
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhez KÉT ember kell, gondolom nem szorítottak pisztolyt a fejéhez. Ja és a nejed IS otthagyta a gyerekét. Ne legyél már ennyire papucs!
2016. nov. 20. 09:54
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt kérdezd meg kérdező, hogy milyen nő az olyan akinek az ilyen férfi tetszik? :(
2016. nov. 20. 11:51
 16/37 anonim ***** válasza:
64%

"Milyen fėrfi az ilyen, aki råmåszott a felesėgemre, elrabolta tőlem, nėhåny hėt utån eldobta a kicsi gyerekėt?"

Most ezzel vigasztalod magad?

A feleséged milyen anya? Egy nagy nulla. Ne való neki gyerek, de család se.

2 dolgot tudsz csinálni: vagy tovább lépsz, vagy ebbe fogsz belekattani.

Voltam én is hasonló helyzetben, a gyerek nem az enyém volt, de tovább léptem. És ma már hálás vagyok, hogy így lett. Nem is láttam micsoda rabságban élek a nő miatt, nem a gyerek miatt.

Tudom, szar, de sajnos ez van.

2016. nov. 20. 18:42
 17/37 A kérdező kommentje:

Eleinte a pasast hibåztattam, de a felesėgem őt vålasztotta.Igen, ő is kellett hozzå.

Azt hittem, nėhåny hėtig tart,most mår majdnem 4 hônapja vannak együtt, måsfėl hônapja ėlnek együtt.

Mėg remėnykedem.

2016. nov. 20. 20:09
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ostoba vagy és egy vesztes...
2016. nov. 20. 20:20
 19/37 A kérdező kommentje:

Karåcsonyig vårok.

Īgy is vesztes vagyok.20 ėvet dobott el nėhåny hėt alatt.

2016. nov. 20. 23:08
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi lesz, ha visszajön, majd egy év múlva megint elmegy, csöndben maradsz, és nézel a sarokba?
2016. nov. 21. 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!