Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom, szerintetek elmondjam neki?
"elment egy szó nélkül....és azóta nem jelentkezett,"
ergó, ne számíts arra, hogy ez a kapcsolat folytatódni fog!
elb...sztad, gratulálok, de legalább a lelkiismereted remélem most már tiszta és nem követed el újra ugyanezt a h..lyeséget!
Nem értem mért kell ennyire negatívnak lenni!?
Szerintem csak időre van szüksége,ha szeret biztos megbocsájtja mivel már rég történt,ha meg nem akkor tényleg nincs sok értelme az egésznek.
És igen,nyilván tanultam belőle
ez nem negativizmus, ezt hívják úgy, hogy reálisan látjuk a világot!
a pasid nyilván most elgondolkodik, ha ebben hazudtál neki, és becsaptad, akkor még vajon miben másban is csináltad ugyanezt? titkolóztál előtte legalább egy évig!
ez így összefoglalóan elég súlyos bizalomvesztést eredményez, ami kötve hiszem, hogy megbocsátható! de aki megbocsátja, hát lelke rajta.
gondolom te is leblokkolnál, ha a pasid benyögné így 1 év távlatából, hogy bocsi drágám, de egy évvel ezelőtt megcsaltalak! de ettől függetlenül szeretlek remélem tudod!
hát, ha te megbocsátanál, az a te felelősséged, naivitásod és h..lyeséged eredménye lenne.
Biztos elgonodlokodik? Mégis min kellene gondolkoznia? Nem gondolkozik semmin. Nem tudod mi van? Az van drágám, hogy annyira sem méltat, hogy mondjon valamit is vagy, hogy egyáltalán szóba álljon veled. De!!! Abban a pillanatban szakított veled, amikor elmondtad, hogy megcsaltad. Az pedig semmit nem javít a helyzeten, hogy a kapcsolatotok elején történt. Ebből Ő csak annyit lát, hogy az egész kapcsolatotok egy hazugság volt.
Hogy kell-e aggódnod? Mostmár semmin, max. azon, hogy végleg elveszítetted. És ez nem negativizmis, hanem realitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!