Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom, szerintetek elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Normális esetben nem gondolkoznék ezen ,hanem elmondanám csak ,hogy nem igazán tudom ,hogy szükséges-e és ,hogy merjem-e.Még nagyon az elején történt,tehát kb másfél héttel utána ,hogy elkezdtünk járni és még nagyon friss volt a kapcsolatunk, másrészt meg baleset volt de ezt inkább hagyjuk.Azóta már lassan egy éve együtt vagyunk,és úgy érzem szeretem ezért is gondolom ,hogy el kéne mondanom...viszont róla tudni kell ,hogy eléggé hirtelen haragú ,néha eléggé elborul az agya és mindig benne van a balhékban,verekedésekben.Engem még nem bántott,de félek ez talán okot adhatna rá .Mit gondoltok?Inkább hagyjam?2016. okt. 22. 21:53
11/58 anonim válasza:
Nézz a szemébe és mondd el neki. Ha van esze, kidob a francba.
12/58 anonim válasza:
figyelj a nemi eroszak nem számít megcsalásnak de a másik srácot biztosan megverné ha elmondanád. a tobbi csak kitaláció kifogás hogy a kis lelkecskéd nyugodt lehessen.
13/58 A kérdező kommentje:
nem tudom minek számít mert én provokáltam ki ,de a többit már nem akartam...szóval az én hibám volt
2016. okt. 22. 23:46
14/58 anonim válasza:
Hogy a f..szomba szexeltél úgy, hogy nem akartad? Ne haragudj, de tényleg nem értem. Megerőszakoltak?
15/58 anonim válasza:
Álljunk meg egy pillanatra. Kérdező kényszerítettek a szexre? Mert így teljesen másképp festene a helyzet.
16/58 Mivanveletek? válasza:
Balesetek az utakon történnek...az ágyban csakis tudatos dolgok..Egy hete,egy éve,az mindegy,a lényeg,hogy kapcsolatban voltál és ahelyett,hogy Rá koncentráltál volna,megcsaltad...Itt a kérdés nem az,hogy elmond-e,hanem az,hogy egy hazugsággal indított kapcsolatnak van-e jövője..Hmm?
17/58 anonim válasza:
kissé felbasz ez a szar szöveg...
alapból azt mondanám, hogy most már nem sok értelme van elmondani, ha már ennyi idő eltelt, azóta nem csaltad meg és szeretitek egymást.
de eléggé ostobának tűnsz és fárasztónak, szóval szerintem mondd el neki, de konkrétan ezeket mondd neki, mint amiket ide irkálsz. ha kidob kidob, ha elfogadja akkor megérdemlitek egymást és legyetek boldogok.
18/58 anonim válasza:
Annyira "bugyuta" az indoklásod, hogy már azért lever a pasid, mint a sátorcölöpöt!
Véletlenül félrekettyintettél, és akkor még fokozod azzal, hogy egy jó idő után előállsz a kis lelkeddel és annak a furdalásával?
Akkor csinálod a legjobban, ha nem csinálsz semmit...
Szó szerint: semmit!
20/58 anonim válasza:
Képtelem a kérdezőt ahogy megbotlik és beleesik a f aszba.Majd próbál felkelni de csak rángatózik nem megy majd mind a ketten elmennek.Utána meg megy tovább mintha nem történt volna semmi.A gáz az kérdező hogy a kapcsolat elején történt amikor rózsaszín felhőnek meg nagy szerelemnek kéne lenni.Szerintem mond el.Amikor a szádba vetted majd a pinádba toltad akkor nem gondoltál erre.Tudod, egy igazi nő vállaja a felelősséget.Beválalod?Most legyél nagylány ne csak a f aszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!