Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom, szerintetek elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Normális esetben nem gondolkoznék ezen ,hanem elmondanám csak ,hogy nem igazán tudom ,hogy szükséges-e és ,hogy merjem-e.Még nagyon az elején történt,tehát kb másfél héttel utána ,hogy elkezdtünk járni és még nagyon friss volt a kapcsolatunk, másrészt meg baleset volt de ezt inkább hagyjuk.Azóta már lassan egy éve együtt vagyunk,és úgy érzem szeretem ezért is gondolom ,hogy el kéne mondanom...viszont róla tudni kell ,hogy eléggé hirtelen haragú ,néha eléggé elborul az agya és mindig benne van a balhékban,verekedésekben.Engem még nem bántott,de félek ez talán okot adhatna rá .Mit gondoltok?Inkább hagyjam?2016. okt. 22. 21:53
41/58 anonim válasza:
Akkor tehát megerőszakolt. Nyilván nem kellett volna húzni az agyát, ha nem akartál tőle semmit, de ez nem mentség.
42/58 anonim válasza:
Ez NEMI ERŐSZAK!!! A részegség pedig csak súlyosbító körülmény. Minek mentegeted azt az emberi hulladékot? Ilyen részegen flörtölés egy buliban tizenkettő egy tucat, mégsem történik csoportos nemi erőszak (jó esetben). Ja és keress fel egy pszichológust, mert egyáltalán nem normális ahogy vélekedsz erről (nem sértésnek szánom). Bárkinek elmondod ugyanígy kivétel nélkül mind azt fogják mondani hogy erőszak történt.
43/58 A kérdező kommentje:
megtudom különböztetni az erőszakot nyugi.jó persze így kívülről nézve úgy tűnhet hogy az volt,de az én szem szögemből már aligha.
2016. okt. 24. 22:35
44/58 anonim válasza:
Ha azt mondod, nem volt erőszak, akkor mi volt? Élvezted?
45/58 anonim válasza:
Tehát ha jól értem, az elején nem akartad, de utánna már te is "bennevoltál"? Azt mondod részeg voltál és ő is, plusz te provokáltad, ez kb. olyan mintha én részegen belekötnék vkibe, aztán az illető agyonverne. Tudom elég durva példa, de attól az még gyilkosság lenne, hiába én kötöttem bele, nem lett volna JOGA agyonverni. Érted amit mondani akarok. De mégegyszer, az elején nem akartad, utánna már te is akartad? De ez így akkor is zavaros.
46/58 A kérdező kommentje:
a végén már úgy voltam vele ,hogy mindegy,tenni már úgy sem tudok ellene semmit..másrészt meg nyilván nem taszított ha nem rég még flörtölgettem vele.de persze ha lett volna választásom nem teszem meg!!!
2016. okt. 25. 17:11
47/58 anonim válasza:
Miért ha vkivel flörtölsz azzal már kötelező lefeküdni? Higgy amit akarsz, attól ez még erőszak volt. Nyugodtan meséld el bárkinek, mindenki annak fogja tartani,ahogy az összes válaszadó annak tartja. Ha vki mással,netán egy ismerősöddel történt volna ugyanígy, akkor is ezen a véleményen lennél? A barátod IS ugyanezt fogja mondani, ha elmondod neki.
48/58 A kérdező kommentje:
én szinte biztos vagyok benne,hogy ő is azt mondja ,hogy az én hibám meg ,hogy ha annyira erőszak lett volna már elmondtam volna..de mindegy ,szeretnék már minél hamarabb túl esni rajta.
2016. okt. 25. 17:42
49/58 H_Vivien válasza:
Nem, nem a Te hibád, a szomszédé. Nézd, ha különbséget tudsz tenni erőszak és nem erőszak között, és nyilvám tudsz, mert írtad is, akkor ha erőszak volt, fel kellett volna jelentened azonnal. Ha nem az volt, nem tartod annak a Te szemszögedből, akkor bizony Te is akartad és az megint más. Egyik szavaddal ütöd a másikat. Egyszer azt írod, hogy erőszak volt, másszor azt, hogy flörtöltél vele, nyilván akartad. Nekem az a véleményem, hogy akartad Te azt, csak menet közben eszedbe jutott a pasid, és meggondoltad magad. Szóval, a lényegen nem változtat semmit. Megcsaltad a párod, csak úgy gondolod, hogy enyhítő körülmény, ha azt mondod, hogy Te nem akartad és erőszakoskodott. Tudod minden normális nő első útja ilyenkor a rendőrségre vezet nem a gyakori kérdésekre. Mondd el Neki, Ő is azt fogja kérdezni, hogy miért nem jelentetted fel rögtön. Mi lesz rá a válaszod, mert a Te szemszögedből ez nem erőszak. Akkor mi? Szimpla megcsalás. Szerinted kit fog hibáztatni a párod? Engem?
50/58 A kérdező kommentje:
ha valakit érdekel tegnap végül elmondtam neki..nem mondott rá semmit csak nézett,aztán elment egy szó nélkül.én arra számítottam ,hogy dühöngeni fog mivel olyan típus,de semmi.és azóta nem jelentkezett,bár ezt megértem.de talán mégis van egy kis esély,hogy megbocsájt,különben már szakított volna.
2016. okt. 27. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!