Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátom, szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátom, szerintetek elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Normális esetben nem gondolkoznék ezen ,hanem elmondanám csak ,hogy nem igazán tudom ,hogy szükséges-e és ,hogy merjem-e.Még nagyon az elején történt,tehát kb másfél héttel utána ,hogy elkezdtünk járni és még nagyon friss volt a kapcsolatunk, másrészt meg baleset volt de ezt inkább hagyjuk.Azóta már lassan egy éve együtt vagyunk,és úgy érzem szeretem ezért is gondolom ,hogy el kéne mondanom...viszont róla tudni kell ,hogy eléggé hirtelen haragú ,néha eléggé elborul az agya és mindig benne van a balhékban,verekedésekben.Engem még nem bántott,de félek ez talán okot adhatna rá .Mit gondoltok?Inkább hagyjam?

2016. okt. 22. 21:53
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
de fogjátok már fel,hogy én nem akartam.mind ketten ittunk többet mint kellett volna,flörtölgettünk és húztam az agyát nem vagyok rá büszke de már mindegy.és utána hiába nem akartam és mondtam neki ,hogy álljon le nem tette.
2016. okt. 23. 09:27
 22/58 anonim ***** válasza:
73%

Kislány, megmondtam neked a 7. válaszban hogy a pia NEM kifogás!!! Nyugi, ha most nem tanulod meg a mértéket később ugyanebbe a hibába fogsz beleesni!!!

TE IS HIBÁS VAGY MERT VEDELSZ MINT AZ ÁLLAT!!!

És nem tudod hogy hol a határ!

Ha akkor nem mondtad el neki akkor most se mondd el neki!

2016. okt. 23. 10:28
 23/58 anonim ***** válasza:
67%

Ez akkor sem "baleset", hanem hatalmas felelőtlenség a részedről.

Arra meg most nem akarok külön kitérni, hogy milyen közös életre számítasz egy balhés, verekedős pasival.

2016. okt. 23. 11:15
 24/58 anonim ***** válasza:
100%

Ez már elég kényes terep, nem igazán tudom eldönteni, hogy ez valami zagyva, sz..r, utólagos kifogáskeresés, vagy konkrétan megerőszakoltak. Mindenesetre remélem az itt fújjogóknak az világos, hogy ha flörtölök valakivel, neadjisten még inni is merészeltem közben, az nem jogosítja fel az illetőt, h kapásból megb..sszon. Ugyanakkor ez az egy év hallgatás is elég furcsa nekem, ill. ha én nem akarom, de a pasi leteper, stb., akkor minimum rúgok, harapok (amivel nyilván egy nálam jóval erősebb férfit nem fogok meghatni, éppen ezért) torkom szakadtából sikítok... nem pedig szépen csendben azt mondom neki, hogy "állj le, mert én nem szeretném".

Mindenesetre az erőszak túl komoly dolog, ahhoz, hogy bárki "játsszon vele", ill. kifogásként ennek megtörténtére utaljon...

2016. okt. 23. 11:53
 25/58 A kérdező kommentje:

velem általában nem agresszív,pedig lett volna pár alkalom mikor megérdemeltem volna,de olyankor max a falat üti vagy lelép.

nyilván ellenkeztem és nem csak beszéltem hozzá.de nem gondolom,hogy ez erőszaknak számít mivel én provokáltam ki még ha alkohol hatása alatt is.

lehet mégis el kéne mondanom.van rá esély ,hogy megbocsájtja?

2016. okt. 23. 12:13
 26/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs, de egy verésre számíthatsz. Ha már egy ilyen agresszív állattal vagy együtt, akinek kezeltetnie kéne magát.
2016. okt. 23. 13:16
 27/58 anonim válasza:
52%

ismerős a szöveg. nemtervezett megcsalás csak elborult az agya..... amikor összejöttetek az mennyire volt lángoló? elképzelhető hogy amikor megcsaltad nemvetted még elég komolyan a kapcsolatot? ez egy olyandolog, hogy vagy nagyon jól sül el, vagy nagyon rosszúl vagy még annál is rosszabbúl. viszont nyilván hazugságban élni se tanácsos

magadmiatt sem

2016. okt. 23. 14:48
 28/58 A kérdező kommentje:
nem gondoltam volna, hogy bármi komoly lesz belőle,de még is az lett
2016. okt. 23. 16:45
 29/58 anonim ***** válasza:
52%
Az az igazsàg hogy még ha a kapcsolatotok elején csaltad meg az nem vàltoztat a dolgokon attol megtetted és kész ez a lényeg !
2016. okt. 23. 22:41
 30/58 anonim ***** válasza:
Màst mondanék inkàbb hogy pl nem érzem azt amit a kapcsolat elején baràtsàg inkàbb mint szerelem!
2016. okt. 23. 22:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!