Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom, szerintetek elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Normális esetben nem gondolkoznék ezen ,hanem elmondanám csak ,hogy nem igazán tudom ,hogy szükséges-e és ,hogy merjem-e.Még nagyon az elején történt,tehát kb másfél héttel utána ,hogy elkezdtünk járni és még nagyon friss volt a kapcsolatunk, másrészt meg baleset volt de ezt inkább hagyjuk.Azóta már lassan egy éve együtt vagyunk,és úgy érzem szeretem ezért is gondolom ,hogy el kéne mondanom...viszont róla tudni kell ,hogy eléggé hirtelen haragú ,néha eléggé elborul az agya és mindig benne van a balhékban,verekedésekben.Engem még nem bántott,de félek ez talán okot adhatna rá .Mit gondoltok?Inkább hagyjam?
szerintem pedig enyhítő körülmény,hogy a kapcsolat elején volt..fogadnék ,hogy ő sem gondolta még túl komolyan ezt az egészet.a másik meg ,hogy nem szándékos volt..ha ő állítana be ezzel mérges lennék DE megbocsájtanék.Még a héten elmondom neki szerintem.
2016. okt. 23. 23:24
32/58 anonim válasza:
majd légyszi azt is írd már meg, hogy mi lett ennek a következménye
2016. okt. 24. 06:30
33/58 anonim válasza:
Bolond egy liba vagy, az biztos!
Semmit nem oldasz meg azzal ha bevallod, de egy életre megkérdőjelezheti a bizalmat...
Semmi garanciát nem tudsz adni, ha újra beb.szol újra félredugsz... Úgy csinálod ahogy akarod, de aztán ne nyekeregj itt a hülyeséged miatt!
2016. okt. 24. 06:37
34/58 anonim válasza:
Ha már mindenképpen el akarod mondani, javaslom, előbb döntsd el, hogy akkor mi is történt igazából... ugyan én nő vagyok, abból sem az agresszív fajta, de ez a "nem volt szándékos"- szöveg igencsak felb..szna. Szerintem találd ki, hogy most akkor vállalod-e a felelősséget vagy nem, mert ez a félig-meddig igen/úgy teszek, mintha vállalnám (hiszen elmondom), ugyanakkor mégsem, mert "véletlen volt", a lehető legrosszabb kombó, amit csak mondhatsz - főleg, ha egy ilyen agresszív állattal vagy együtt...
2016. okt. 24. 09:09
35/58 H_Vivien válasza:
Baleset volt? Hogy lehet balesetből lefeküdni valakivel? Megbotlott a küszöbbe és beléd akadt a farka? Jaaaa, tényleg van ilyen há' Bruce Willis is megmondta.
Tudom, hogy nem a kérdésre válaszolok, de meséld már el ezt a balesetet, mert total nem tudom elképzelni. Velem még sosem történt ilyen baleset, pedig jópár dolgon túl vagyok már XD.
2016. okt. 24. 10:08
36/58 anonim válasza:
sose
2016. okt. 24. 12:39
37/58 anonim válasza:
Mondd el
2016. okt. 24. 15:29
38/58 A kérdező kommentje:
azóta nem történt ilyen. 1 ÉVE ,tanultam belőle.
Szerintem pedig fontos ,hogy tudja azt is ,hogy nem szándékosan úgy mentem bulizni,hogy ma összefekszek valakivel,sőt ha rajtam múlt volna meg sem történik.
A "balesetet" pedig már leírtam,hogy mit takar az egyik válaszban..
Sokan írjátok,hogy ne mondjam el neki mert nem járnék jól, de ti nem tudjátok milyen érzés ez.mióta érzem ,hogy szeretem folyton eszembe jut és rossz kedvem lesz,amit már ő is észrevett.ha ez így megy tovább előbb-utóbb bekattanok
2016. okt. 24. 15:59
39/58 anonim válasza:
"Sőt ha rajtam múlt volna meg sem történik." Akkor ez nemi erőszak, mert te nem akartad, legalábbis ezt írod. Az nem számít hogy ittál és flörtöltél vele, ez még senkit nem jogosít fel arra hogy rádmásszon. Egyébként ha annyira nem akartad akkor sikítani,rúgni,harapni kellett volna ahogy egy válaszoló is írta már előttem. Ha te ezek közül egyiket sem tetted meg akkor bizony te is bennevoltál. Ha már ennyire látszik rajtad hogy megvisel, akkor jobb ha elmondod, mert felfog emészteni.
2016. okt. 24. 16:19
40/58 A kérdező kommentje:
sikítoztam eleinte,hogy hagyja abba,de vagy nem hallotta senki vagy nem érdekelte őket.kétszer akkorra volt mint én, mozdulni se tudtam ..Egyedül a karját sikerült végigkarmolnom ,de nem hatotta meg.
annak ellenére,hogy ez erőszaknak számítana sokak szerint, itt most más a helyzet,hiszen én provokáltam egy amúgy is részeg embert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!