Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom, szerintetek elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Normális esetben nem gondolkoznék ezen ,hanem elmondanám csak ,hogy nem igazán tudom ,hogy szükséges-e és ,hogy merjem-e.Még nagyon az elején történt,tehát kb másfél héttel utána ,hogy elkezdtünk járni és még nagyon friss volt a kapcsolatunk, másrészt meg baleset volt de ezt inkább hagyjuk.Azóta már lassan egy éve együtt vagyunk,és úgy érzem szeretem ezért is gondolom ,hogy el kéne mondanom...viszont róla tudni kell ,hogy eléggé hirtelen haragú ,néha eléggé elborul az agya és mindig benne van a balhékban,verekedésekben.Engem még nem bántott,de félek ez talán okot adhatna rá .Mit gondoltok?Inkább hagyjam?
1. tedd fel magadnak a kérdést: egy múltbeli eseményt mi a francnak akarnál elmondani neki? változtatni már nem tudsz rajta, de a kapcsolatotokat még tönkre teheted! szerinted megérné?
2. hogy tudsz te azóta tükörbe nézni, hogy ezt tetted? ha azóta titkoltad, akkor hogy hogy most szállt meg téged a Szent Lélek és a lelkiismeret, hogy elmondanád neki?
3. nincsenek balesetek CSAK KIFOGÁSOK!
2016. okt. 22. 21:56
2/58 anonim válasza:
A kérdés, hogy van-e gerinced, vagy sem?
2016. okt. 22. 22:00
3/58 A kérdező kommentje:
eddig nem érdekelt,úgy voltam vele,hogy megtörtént és ez van..Viszont most már szeretem és úgy érzem így lenne fair,ha tudna róla.A "baleset" alatt pedig azt értem ,hogy nem szándékosan.
2016. okt. 22. 22:02
4/58 anonim válasza:
Nem volt szándékos, csak épp megbotlott álló farokkal mikor te a földön feküdtél széttett lábakkal és pont beléd csusszant ugye? Hát ez bárkivel megtörténhet, ne is aggódj emiatt, szerintem mondd el neki nyugodtan.
2016. okt. 22. 22:09
5/58 A kérdező kommentje:
nem kéne rátenni még egy lapáttal...
2016. okt. 22. 22:21
6/58 anonim válasza:
Ha nem akarod túlbonyolítani az életedet akkor nehogy elmond!
A világon semmi jelentősége nincs, és ahogy így előadod... hát a pasidnak nem igazán leszel meggyőző...
Szóval: ne tedd, mert ok nélkül bonyolítod a kapcsolatodat, és nem érsz el vele semmilyen "értéknövelést".
Az őszinteség hasznos dolog... is tud lenni, de ez nem az az eset!
2016. okt. 22. 22:49
7/58 anonim válasza:
Mindenki azt csinál amit akar, a következményekért vállalja a felelősséget!
Kislány, pisztolyt tartottak a fejedhez hogy ezt csináld? Ha piában nem tudod hogy hol a mérték akkor tanulj mértéket!
Ha elmondod elrontod a kapcsolatodat. Ezt szeretnéd?
2016. okt. 22. 22:51
8/58 A kérdező kommentje:
nem ,nyilván nem szeretném tönkretenni..de nem hagy nyugodni ez az egész,pedig tényleg nem volt semmi jelentősége
2016. okt. 22. 23:03
9/58 anonim válasza:
Valahogy próbáld magad túl tenni az egészen. De minden esetben ne mond el neki, ami megtörtént az megtörtént... a múltat nem kell felhozni.
2016. okt. 22. 23:10
10/58 anonim válasza:
Tok feleseleges elmondani neki, tedd tul magad fajta es ne csinalj tobbet ilyet;-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!