Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt az sms-t találtam. Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt az sms-t találtam. Szerintetek ezt minek nevezhető? 21l

Figyelt kérdés

Ezt írta egy lánynak:

"...Nagyon jó lenne veled, kívánlak meg meg minden, de nem vagyok olyan ember. Persze gondoltam már sokszor kettőnkre úgy, tudod mennyire vonzódom hozzád, de szeretem a csajom...csak naaaa! Tényleg nagyon jó lenne veled, olyan szép vagy meg minden. Felizgatsz rendesen..."

Nem szoktam soha a telójához nyúlni, gondolom pont emiatt nem törölt semmit soha...

Ez most mi a frász?

2016. júl. 6. 15:52
 81/107 anonim ***** válasza:
13%
Akkor tenyleg jo nagy madar :D
2016. júl. 10. 18:35
 82/107 anonim ***** válasza:

Kedves 74-78-81.....

Ha nem tetszik amit irtam; szolj hozza! De azt vitasd meg, ami ott van. Ha ebben ostobasagod meggatol, akkor vedd eszre, hogy nem tudsz erdemben hozzaszolni a dologhoz. Te engem tamadsz es a korulmenyeimet. Nem azt amit irtam.

Masreszt kinek van tobb tapasztalata? Annak kozel 30 evig egyutt van valakivel? Es mindent megtett hogy a dolgok mukodjenek Vagy annak, akinek nincs 3 honapnal hosszab kapcsolata, mert olyan onzo, ostaba, tiszteletlen (mint te is) stb ?!?!?!

Szoval a temahoz szolj kedves, ne engem tamadj!

A temahoz meg annyit, hogy Kedves kerdezo; Vagy teljes erobol es feltetel nelkul bent vagy gyanakodva kint. Ha azt hiszed van kozep ut; nincs, Mert akkor meg mindig "kint" vagy. Igen, csalodhatsz. Megalazhat, megbanthat, stb. Ezek az erzesek mind a te fejedben vannak. Ezeket nem o csinalja, hanem te, sajat magadnak. Egy centire a homlokodtol ezek a "velot razo" erzesek mar nem leteznek. Fel kell vallalni oket! Vallald a lehetseges fajdalmat ami egy parkapcsolattal jarhat! Tul fogod elni hidd el :)

2016. júl. 10. 19:21
 83/107 anonim ***** válasza:
100%

Bocsanat! Elneztem a szamokat es a sajat hozzaszolasaimat jeloltem meg...

Az elozoek a 77,79 81-es valaszolonak szoltak. Latod kedves? En is hibazok :) Hogy tudnek igy eszt osztani? Na de most tenyleg! :)

2016. júl. 10. 20:27
 84/107 anonim ***** válasza:
75%
tényleg madár vagy xdd
2016. júl. 12. 13:29
 85/107 anonim ***** válasza:
100%
84-es...Haggya' ma'! Azt se tudom, hogy milyen sokat nem tudok.
2016. júl. 12. 17:29
 86/107 anonim ***** válasza:

Mi van azota kerdezo??

Remelem kidobtad :s

2016. júl. 16. 20:22
 87/107 A kérdező kommentje:
Egy kapcsolatot megjavítani kell, nem kidobni.!!! Sokat gondolkoztam, még mindig gondolkozom. Nagyon nehéz ez az egész. Külső emberként könnyű magyarázni, tanácsod adni. Megfogadni azokat, átélni a dolgokat teljesen más.
2016. júl. 16. 21:13
 88/107 anonim ***** válasza:
48%

Igy van... Mi itt osztogatjuk az eszt (mar akinek van) Te pedig eldontotod mit hasznalsz belole. Vegulis ez a te dontesed.

Szoval csak nyugodtan es finoman. Ha ugy erzed nem tisztel; hat beszeld ki vele. DNe akard "ravezetni"; Nevezd neven a dolgokat. Nekem hosszu evekig mukodott. Es meg mindig mukodik. :)

2016. júl. 17. 00:19
 89/107 anonim ***** válasza:
100%

Voltam en mar ilyen helyzetben, hidd el kerdezo. Szakitas utan mar maganal altatta a lanyt. Kellemes volt.

A masiknal meg szakitas utan orult hogy ujra csajozhat.

En is jobban erzem magam mert olyat kaptam aki vegre mashogy gondolkodik. Orulok hogy nem tagadtam meg magamtol a valtozast. Pedig nagyon nehez volt mert mardosott a hiany. Es egyszer csak szinte egy csettintesre elmult minden, mikor betoppant Ő.

Kivancsi leszek mi lesz veletek.

2016. júl. 17. 00:27
 90/107 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Szerintem ne dramatizáld túl a dolgot...EGYÉRTELMÜEN LÁTSZIK AZ,hogy a palid a LÁTSZAT ELLENÉRE hűséges típus,és alkat...OLVASD CSAK EL FIGYELMESEN mégegyszer azt az sms-t!
2016. júl. 17. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!