Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt az sms-t találtam. Szerintetek ezt minek nevezhető? 21l
Ezt írta egy lánynak:
"...Nagyon jó lenne veled, kívánlak meg meg minden, de nem vagyok olyan ember. Persze gondoltam már sokszor kettőnkre úgy, tudod mennyire vonzódom hozzád, de szeretem a csajom...csak naaaa! Tényleg nagyon jó lenne veled, olyan szép vagy meg minden. Felizgatsz rendesen..."
Nem szoktam soha a telójához nyúlni, gondolom pont emiatt nem törölt semmit soha...
Ez most mi a frász?
Kedves 74-78-81.....
Ha nem tetszik amit irtam; szolj hozza! De azt vitasd meg, ami ott van. Ha ebben ostobasagod meggatol, akkor vedd eszre, hogy nem tudsz erdemben hozzaszolni a dologhoz. Te engem tamadsz es a korulmenyeimet. Nem azt amit irtam.
Masreszt kinek van tobb tapasztalata? Annak kozel 30 evig egyutt van valakivel? Es mindent megtett hogy a dolgok mukodjenek Vagy annak, akinek nincs 3 honapnal hosszab kapcsolata, mert olyan onzo, ostaba, tiszteletlen (mint te is) stb ?!?!?!
Szoval a temahoz szolj kedves, ne engem tamadj!
A temahoz meg annyit, hogy Kedves kerdezo; Vagy teljes erobol es feltetel nelkul bent vagy gyanakodva kint. Ha azt hiszed van kozep ut; nincs, Mert akkor meg mindig "kint" vagy. Igen, csalodhatsz. Megalazhat, megbanthat, stb. Ezek az erzesek mind a te fejedben vannak. Ezeket nem o csinalja, hanem te, sajat magadnak. Egy centire a homlokodtol ezek a "velot razo" erzesek mar nem leteznek. Fel kell vallalni oket! Vallald a lehetseges fajdalmat ami egy parkapcsolattal jarhat! Tul fogod elni hidd el :)
Bocsanat! Elneztem a szamokat es a sajat hozzaszolasaimat jeloltem meg...
Az elozoek a 77,79 81-es valaszolonak szoltak. Latod kedves? En is hibazok :) Hogy tudnek igy eszt osztani? Na de most tenyleg! :)
Mi van azota kerdezo??
Remelem kidobtad :s
Igy van... Mi itt osztogatjuk az eszt (mar akinek van) Te pedig eldontotod mit hasznalsz belole. Vegulis ez a te dontesed.
Szoval csak nyugodtan es finoman. Ha ugy erzed nem tisztel; hat beszeld ki vele. DNe akard "ravezetni"; Nevezd neven a dolgokat. Nekem hosszu evekig mukodott. Es meg mindig mukodik. :)
Voltam en mar ilyen helyzetben, hidd el kerdezo. Szakitas utan mar maganal altatta a lanyt. Kellemes volt.
A masiknal meg szakitas utan orult hogy ujra csajozhat.
En is jobban erzem magam mert olyat kaptam aki vegre mashogy gondolkodik. Orulok hogy nem tagadtam meg magamtol a valtozast. Pedig nagyon nehez volt mert mardosott a hiany. Es egyszer csak szinte egy csettintesre elmult minden, mikor betoppant Ő.
Kivancsi leszek mi lesz veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!