Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt az sms-t találtam. Szerintetek ezt minek nevezhető? 21l
Ezt írta egy lánynak:
"...Nagyon jó lenne veled, kívánlak meg meg minden, de nem vagyok olyan ember. Persze gondoltam már sokszor kettőnkre úgy, tudod mennyire vonzódom hozzád, de szeretem a csajom...csak naaaa! Tényleg nagyon jó lenne veled, olyan szép vagy meg minden. Felizgatsz rendesen..."
Nem szoktam soha a telójához nyúlni, gondolom pont emiatt nem törölt semmit soha...
Ez most mi a frász?
Úgy, ahogy a #100 írja. Többen is írták neked, hogy ne áltasd magad, biztos nem a levegőbe beszélnek tapasztalatok nélkül.
De mindenki a saját kárán, hibájából tanul.
Azert ez eleg kemeny am holgyeim!
Ha megbizol benne engedd szabadon. Ha bortont csinalsz es zsarolod....lattal mar olyan embert, aki szerette a zsarnokat? Azt irod meg ha csak pletykat is meghallok vagy meglatja oket... Uuuuuugyaaaan maaaar! Nem tulzas ez! Inkabb nem kicsit tulzas! Es mi van akkor, ha csak a moka kedveert (ahogy szoktuk) beszol valaki egy partin, hogy latta oket? Elveszted a fejed es szakitasz?! Vagy azonnal nekiallsz es osszehuzott szemoldokkel a haragtol elcsulklo hangon felelossegre vonod? A szerencsetlen meg magahoz sem terne mire te mar a sikito-fraszt kaptal .... es miert is? Mert valaki jot szorakozik, vagyis rohog rajta :) Amit mondasz kedves kerdezo, annak ez a vege. Ezt keszitetted elo most az erzelmi zsarolassal. Megfelemlitetted a tarsad! Te szeretned azt az embert, aki megfelemlit? Te pedig ugy, de uuuuugy "szereted", hogy elkergeted a fenebe, ha nem azt es ugy csinalja, amit "diktalsz" neki.
Szerinted kihagytam valamit? Szerinted fenntarhato ez az allapot? Meddig lehetsz zsarnok?
Kérdező, te már szinte szánalmasan naiv vagy.
Ez hanyadik ígérete is lesz?:)
103-as....
a finoman, de lelekbe markoloan kemeny... :) diktator
Ha nem ugy csinalja amit es ahogy diktaltam neki: "kivegezni"! Kovetkezo aldozat! Ide hozzam! Terdre! Megertetted mik a szabalyok?!?!?
Oszt kiderul, hogy mind "hazudik"....es utana gyun az altalanositas... "minden ferfi diszno" .... vagy "minden no qrva"... Ti tenyleg nem latjatok a fatol az erdot?!?!? Nem tudod megkotni, bezarni! Ha a felelemen keresztul akarsz rajta uralkodni, akkor pedig hazudni fog. Ilyenek az emberek. Mind ilyenek vagyunk! Te is!
Annyit tudsz tenni, hogy "felajanlod magad". Felajanlod neki hogy szeretni fogod es a tarsa leszel. Ha o ezt eldobja, vagy nem ertekeli, akkor odebb tudsz allni a "sebeidet nyalogatni". Ennyit tudsz csinalni. Ha el akarod kerulni, hogy az "erzelmeidbe rugjanak", akkor sajnos egyedul kell elned eleted vegeig egy lakatlan szigeten.
Sajnalom de ezek a tenyek? Ilyen "szomoru" es "kilatastalan" a vilag egymas nelkul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!