Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt az sms-t találtam. Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt az sms-t találtam. Szerintetek ezt minek nevezhető? 21l

Figyelt kérdés

Ezt írta egy lánynak:

"...Nagyon jó lenne veled, kívánlak meg meg minden, de nem vagyok olyan ember. Persze gondoltam már sokszor kettőnkre úgy, tudod mennyire vonzódom hozzád, de szeretem a csajom...csak naaaa! Tényleg nagyon jó lenne veled, olyan szép vagy meg minden. Felizgatsz rendesen..."

Nem szoktam soha a telójához nyúlni, gondolom pont emiatt nem törölt semmit soha...

Ez most mi a frász?

2016. júl. 6. 15:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/107 anonim ***** válasza:
84%

Úgy, ahogy a #100 írja. Többen is írták neked, hogy ne áltasd magad, biztos nem a levegőbe beszélnek tapasztalatok nélkül.

De mindenki a saját kárán, hibájából tanul.

2016. júl. 19. 20:05
 102/107 anonim ***** válasza:
47%

Azert ez eleg kemeny am holgyeim!

Ha megbizol benne engedd szabadon. Ha bortont csinalsz es zsarolod....lattal mar olyan embert, aki szerette a zsarnokat? Azt irod meg ha csak pletykat is meghallok vagy meglatja oket... Uuuuuugyaaaan maaaar! Nem tulzas ez! Inkabb nem kicsit tulzas! Es mi van akkor, ha csak a moka kedveert (ahogy szoktuk) beszol valaki egy partin, hogy latta oket? Elveszted a fejed es szakitasz?! Vagy azonnal nekiallsz es osszehuzott szemoldokkel a haragtol elcsulklo hangon felelossegre vonod? A szerencsetlen meg magahoz sem terne mire te mar a sikito-fraszt kaptal .... es miert is? Mert valaki jot szorakozik, vagyis rohog rajta :) Amit mondasz kedves kerdezo, annak ez a vege. Ezt keszitetted elo most az erzelmi zsarolassal. Megfelemlitetted a tarsad! Te szeretned azt az embert, aki megfelemlit? Te pedig ugy, de uuuuugy "szereted", hogy elkergeted a fenebe, ha nem azt es ugy csinalja, amit "diktalsz" neki.

Szerinted kihagytam valamit? Szerinted fenntarhato ez az allapot? Meddig lehetsz zsarnok?

2016. júl. 19. 20:13
 103/107 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, te már szinte szánalmasan naiv vagy.

Ez hanyadik ígérete is lesz?:)

2016. júl. 19. 20:15
 104/107 anonim ***** válasza:
31%

103-as....

a finoman, de lelekbe markoloan kemeny... :) diktator

Ha nem ugy csinalja amit es ahogy diktaltam neki: "kivegezni"! Kovetkezo aldozat! Ide hozzam! Terdre! Megertetted mik a szabalyok?!?!?

Oszt kiderul, hogy mind "hazudik"....es utana gyun az altalanositas... "minden ferfi diszno" .... vagy "minden no qrva"... Ti tenyleg nem latjatok a fatol az erdot?!?!? Nem tudod megkotni, bezarni! Ha a felelemen keresztul akarsz rajta uralkodni, akkor pedig hazudni fog. Ilyenek az emberek. Mind ilyenek vagyunk! Te is!

Annyit tudsz tenni, hogy "felajanlod magad". Felajanlod neki hogy szeretni fogod es a tarsa leszel. Ha o ezt eldobja, vagy nem ertekeli, akkor odebb tudsz allni a "sebeidet nyalogatni". Ennyit tudsz csinalni. Ha el akarod kerulni, hogy az "erzelmeidbe rugjanak", akkor sajnos egyedul kell elned eleted vegeig egy lakatlan szigeten.

Sajnalom de ezek a tenyek? Ilyen "szomoru" es "kilatastalan" a vilag egymas nelkul. :)

2016. júl. 19. 21:28
 105/107 anonim ***** válasza:
33%
Tul naiv vagy kerdezo.
2016. júl. 21. 17:17
 106/107 anonim ***** válasza:
100%
Szia kérdező, mi történt azóta, megcsalt a palid?
2019. jan. 24. 11:02
 107/107 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező?
2019. szept. 11. 18:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!