Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem is nevezhető férfinak az a példány, aki nem csalja meg a nőket?
Valamiért azt érzem női oldalról, hogy azt sulykolják belém, ha nem vagyok elég attraktív, és magabiztos, akkor nem állnak velem szóba - de másik oldalról így sok nő érdeklődését is felkeltem ezzel egy időben, akik meg fatökűnek neveznének, ha nem kezdeményeznék.
Mi az arany középút ebben a szituációban?
Ez hülyeség. Azok a nők akik ezt sulykolják beléd nem jól gondolkodnak.
Amúgy vedd észre, hogy ki az akinek felkelted az érdeklődését, és annál kezdeményezz. Ne pedig ott kopogtass, ahol a külsőre megy a játék.
Electra Heart n- te vagy a nap császára :)
"Csak az nevezhető férfinak, aki nem csalja meg a barátnőit."
Ellenkezőleg: Csak az nevezhető annak, aki nem csalja meg.
Aki ilyen hűtlen, beképzelt majmok, azokat én nem veszem férfi számba, és ezt éreztetem is velük. :)
Ez a legújabb férfi önigazoló trend?
Eddig volt az "oh én csak azért vagyok bunkó, mert a nők ezt szeretik" korszak, és most jön az "én csak azért csalom meg a barátnőmet, mert ettől tartanak férfiasnak" szöveg?
Hol ismerkedsz te? Cigány telepen?
Sajnos nem igazán ez a mérvadó. Én mást tapasztaltam:
Férfinak az nem számít, aki annyira alacsony és vékony testalkatú mint szerény személyem. Ez persze önmagában nem elegendő, szükséges a turcsi orr is a teljes megaláztatáshoz. Tegnap pont az néztem este hazafele jövet a munkából - a Deák Ferenc téren, hogy egykét lánynak a kicsit pisze, már-már turcsi orr egészen aranyosan áll.
Ezzel szemben ha ennek viselője egy hím nemű emberi egyed, akkor garantált féregbemolesztált patkánypofa. A gúnyolódás, a mocskolódás, és a megalázó nevetés amivel engem illetnek, már szinte a hétköznapok szürkeségébe veszik.
30 vesztes F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!