Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem is nevezhető férfinak az a példány, aki nem csalja meg a nőket?
Valamiért azt érzem női oldalról, hogy azt sulykolják belém, ha nem vagyok elég attraktív, és magabiztos, akkor nem állnak velem szóba - de másik oldalról így sok nő érdeklődését is felkeltem ezzel egy időben, akik meg fatökűnek neveznének, ha nem kezdeményeznék.
Mi az arany középút ebben a szituációban?
Szeva Turcsy!
Rég nem írtál, már azt hittem te is beteg vagy.
Szóval te is pesti vagy, most lebuktál.
Majd előkeresem a padláson a régi "garantált féregbemolesztált patkánypofa."-detektoromat, mikor legközelebb a Deákra esz a fene.
Amúgy hogy vagy?
#11 Szóval ezen a logikán elindulva, ha egy pasi megöl valakit, akkor minden nő őt fogja imádni, mert bizonyította, hogy képes küzdeni (= meg tudja védeni a nőt) tettre kész, és valamilyen szinten domináns is?
Vagy csak olyan aljasságokra lehet használni ezt az elméletet, ami a pasiknak kedvez?
"Valamiért azt érzem női oldalról, hogy azt sulykolják belém,"
Hogy miért érezheted, néhány ötlet:
1. valami ilyen ribis környezetben töltöd az időt
2. félreértesz valamit
3. túl erős szereket használsz
"ha nem vagyok elég attraktív, és magabiztos, akkor nem állnak velem szóba"
De ezeknek mi köze a megcsaláshoz?
Ha van párod, akkor miért baj, ha ezek a ribizli nem állnak szóba veled?
Nekem van párom, nem tudom, ki mindenkit hagyok így ki - vannak nők, akik szóba állnak velem - de annak semmi szexuális irányultsága nincs.
A másik oldalt nézve, ha van párod, miért baj, hogy fatökűnek nevez egy olyan nő, akitől nem akarsz semmit?
Nem lehet mindenkinek megfelelni, ne hagyd magad provokálni.
Egy komoly kapcsolat sokkal jobb, mint akárhány kósza numera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!