Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt az sms-t találtam. Szerintetek ezt minek nevezhető? 21l
Ezt írta egy lánynak:
"...Nagyon jó lenne veled, kívánlak meg meg minden, de nem vagyok olyan ember. Persze gondoltam már sokszor kettőnkre úgy, tudod mennyire vonzódom hozzád, de szeretem a csajom...csak naaaa! Tényleg nagyon jó lenne veled, olyan szép vagy meg minden. Felizgatsz rendesen..."
Nem szoktam soha a telójához nyúlni, gondolom pont emiatt nem törölt semmit soha...
Ez most mi a frász?
A sok lelkes "dobd ki"-t skandáló emberrel ellentétben én próbálom most objektív szemszögből leírni a véleményem.
Nyilván ha tetszik ha nem, be kell ismerni, hogy hosszabb kapcsolatnál minden férfi számára csábító egy ilyen lehetőség, a tálcán felkínált szexuális kapcsolat létesítése igen csábító lehet, DE
Ha nem csal meg ennek ellenére sem, hogy ilyen a kísértés, onnan tudhatod hogy tényleg szeret. Nekem is volt 3 éves kapcsolatom, nem egyszer lett volna lehetőségem megcsalni barátnőmet, de nem tettem (milyen ironikus, hogy végül ő volt az aki megcsalt :D)
Szóval lényeg a lényeg, ez nem készpénz megcsalásra, sőt ha ellenáll ilyen jellegű kísértésnek akkor nagy esély van rá, hogy tényleg szeret.
(Várom a lepontozást az érzelmek alapján ítélő seregtől^^)
Kuckóbogármálinkóharangaranyborsó. Cicázik a lánnyal. Ha nem ez lenne, elég egy olyan elutasítás, hogy bár bejössz, szeretem a barátnőm és tisztelem annyira, hogy ne akarjak kalandozni. Úh a továbbiakban vagy legyünk szimplán haverok vagy felejtsük el egymást.
Egy kapcsolatban tény és való h időnként izgalmas lesz vki más. De ha tényleg szereted a társad, akkor nem adod a másikon alá a lovat, hanem szépen korrekten leépíted.
Na ő az előbbit teszi.
Kicsit olyan, hogy naaaaa győzködj még h turkáljak kicsit a bugyidban.
Utolsó két válaszolóval nagyon egyetértek!
Az a baj, hogy bár írja, hogy szeret téged, meg hogy nem kéne és ő nem olyan, de ettől függetlenül nyitva hagyja a kérdést, nem mond határozott nemet.
Esetleg beszéltél már vele tegnap óta?
De most komolyan miért tetted fel a kérdést?
Nem is érdekel, amit a többség mond, és csak azt várod,hogy megerősítést kapj arra, hogy húú de jó oda van írva hogy szeretem a csajom, akkor semmi gond, nyugi, imád...
Megsúgom, azért nem erősíti ezt meg senki sem,mert nem így van! Ha tetszik, ha nem, abban a szövegben igen kis részt kaptál te, és annál többet a másik csaj, akinek áradozik.
Amúgy meg a vak is látja, hogy nyitva hagyta a kérdést, és csak arra vár,hogy pici lökést kapjon a másiktól. Nem zárta le vele, minimum egy annyi kellett volna,hogy Jól nézel ki,de nekem a párom a fontos, inkább hagyjuk az egészet. Vagy már eleve, első alkalomkor mikor megkívánta, megkellett volna szakítsa vele a kapcsolatot, de nem tette és tovább enyeleg vele. Meg írod, hogy 'annó' is kiverted miatta a balhét, szóval nem újkeleti a dolog, ami azt jelenti,hogy nem tartotta tiszteletben, hogy téged zavar és nem zárta le vele. A másik, mondta, hogy ne írjon neki telón, mert meglátod. Téged egy cseppet sem zavar,hogy ezek szerint dugiban fognak valahol dumcsizni,esetleg találkozni?
Hogy tudsz ennyire megalázkodni, nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!