Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt az sms-t találtam. Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt az sms-t találtam. Szerintetek ezt minek nevezhető? 21l

Figyelt kérdés

Ezt írta egy lánynak:

"...Nagyon jó lenne veled, kívánlak meg meg minden, de nem vagyok olyan ember. Persze gondoltam már sokszor kettőnkre úgy, tudod mennyire vonzódom hozzád, de szeretem a csajom...csak naaaa! Tényleg nagyon jó lenne veled, olyan szép vagy meg minden. Felizgatsz rendesen..."

Nem szoktam soha a telójához nyúlni, gondolom pont emiatt nem törölt semmit soha...

Ez most mi a frász?

2016. júl. 6. 15:52
 51/107 anonim ***** válasza:
88%
Ez a megcsalás előfutára szerintem. Sajnállak.
2016. júl. 6. 21:59
 52/107 anonim ***** válasza:
38%

A sok lelkes "dobd ki"-t skandáló emberrel ellentétben én próbálom most objektív szemszögből leírni a véleményem.

Nyilván ha tetszik ha nem, be kell ismerni, hogy hosszabb kapcsolatnál minden férfi számára csábító egy ilyen lehetőség, a tálcán felkínált szexuális kapcsolat létesítése igen csábító lehet, DE

Ha nem csal meg ennek ellenére sem, hogy ilyen a kísértés, onnan tudhatod hogy tényleg szeret. Nekem is volt 3 éves kapcsolatom, nem egyszer lett volna lehetőségem megcsalni barátnőmet, de nem tettem (milyen ironikus, hogy végül ő volt az aki megcsalt :D)

Szóval lényeg a lényeg, ez nem készpénz megcsalásra, sőt ha ellenáll ilyen jellegű kísértésnek akkor nagy esély van rá, hogy tényleg szeret.

(Várom a lepontozást az érzelmek alapján ítélő seregtől^^)

2016. júl. 7. 01:07
 53/107 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy lett volna normális ez az sms, ha azt írta volna, hogy " szép vagy meg kívánatos, de csak a barátnőm létezik számomra". Eleve úgy írta, hogy a csajom (lol), meg, hogy felizgatsz rendesen..háááát..nekem ez sok lenne és elgondolkodnék a kapcsolatunkon.
2016. júl. 7. 01:26
 54/107 Költőnő? ***** válasza:
97%

Kuckóbogármálinkóharangaranyborsó. Cicázik a lánnyal. Ha nem ez lenne, elég egy olyan elutasítás, hogy bár bejössz, szeretem a barátnőm és tisztelem annyira, hogy ne akarjak kalandozni. Úh a továbbiakban vagy legyünk szimplán haverok vagy felejtsük el egymást.

Egy kapcsolatban tény és való h időnként izgalmas lesz vki más. De ha tényleg szereted a társad, akkor nem adod a másikon alá a lovat, hanem szépen korrekten leépíted.

Na ő az előbbit teszi.

Kicsit olyan, hogy naaaaa győzködj még h turkáljak kicsit a bugyidban.

2016. júl. 7. 05:27
 55/107 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó két válaszolóval nagyon egyetértek!

Az a baj, hogy bár írja, hogy szeret téged, meg hogy nem kéne és ő nem olyan, de ettől függetlenül nyitva hagyja a kérdést, nem mond határozott nemet.

Esetleg beszéltél már vele tegnap óta?

2016. júl. 7. 08:33
 56/107 anonim ***** válasza:
93%
naaa, megb*sználak de ott a csajom de naa mi lenne ha... naaa
2016. júl. 7. 08:40
 57/107 anonim ***** válasza:
100%

De most komolyan miért tetted fel a kérdést?

Nem is érdekel, amit a többség mond, és csak azt várod,hogy megerősítést kapj arra, hogy húú de jó oda van írva hogy szeretem a csajom, akkor semmi gond, nyugi, imád...

Megsúgom, azért nem erősíti ezt meg senki sem,mert nem így van! Ha tetszik, ha nem, abban a szövegben igen kis részt kaptál te, és annál többet a másik csaj, akinek áradozik.

Amúgy meg a vak is látja, hogy nyitva hagyta a kérdést, és csak arra vár,hogy pici lökést kapjon a másiktól. Nem zárta le vele, minimum egy annyi kellett volna,hogy Jól nézel ki,de nekem a párom a fontos, inkább hagyjuk az egészet. Vagy már eleve, első alkalomkor mikor megkívánta, megkellett volna szakítsa vele a kapcsolatot, de nem tette és tovább enyeleg vele. Meg írod, hogy 'annó' is kiverted miatta a balhét, szóval nem újkeleti a dolog, ami azt jelenti,hogy nem tartotta tiszteletben, hogy téged zavar és nem zárta le vele. A másik, mondta, hogy ne írjon neki telón, mert meglátod. Téged egy cseppet sem zavar,hogy ezek szerint dugiban fognak valahol dumcsizni,esetleg találkozni?

Hogy tudsz ennyire megalázkodni, nem értem.

2016. júl. 7. 08:47
 58/107 anonim ***** válasza:
Beszéltél vele?
2016. júl. 7. 08:53
 59/107 A kérdező kommentje:
Még nem beszéltem vele. Nem találkoztunk. Lemondtam arra hivatkozva, hogy elrontottam a gyomromat. Gondolkozom, hogy mi legyen. Mint látom, fél tőlem, mióta kiderült, hogy van ez a nő. 1 éve volt ez kb., de már előtte is visszahallottam ezt-azt. Akkor nyíltan haverkodott vele (úgy nyíltan, h mindenki tudta, látta csak én nem), most pedig sunyiban.
2016. júl. 7. 09:21
 60/107 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy megígéri nem beszél vele többet. Egy ideig így is van, aztán megint beszélnek titokban, ami ki is derült. Mindig ez a nő, mindig....
2016. júl. 7. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!