Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt az sms-t találtam. Szerintetek ezt minek nevezhető? 21l
Ezt írta egy lánynak:
"...Nagyon jó lenne veled, kívánlak meg meg minden, de nem vagyok olyan ember. Persze gondoltam már sokszor kettőnkre úgy, tudod mennyire vonzódom hozzád, de szeretem a csajom...csak naaaa! Tényleg nagyon jó lenne veled, olyan szép vagy meg minden. Felizgatsz rendesen..."
Nem szoktam soha a telójához nyúlni, gondolom pont emiatt nem törölt semmit soha...
Ez most mi a frász?
lassan,ha a csaj is kapható,szépen leqrja, ennyit jelent!
különben minek írna ilyet egy másik lánynak!
Értem.
Hát az a helyzet, hogy mindenképp meg kellene ezt vele beszélned. Én legalábbis nem tudnék így lenni vele, ennek tudatában.
Nem a barátod mentségére, de nekem ez egy olyan válasz sms-nek tűnik, amiben visszautasítja egy lány közeledését (finoman fogalmazva).
A másik oldalt nem is ismerjük, de a másik csaj eléggé nyomulhat a barátodra...
Még mentegeted, amikor a saját szemeddel olvastad, hogy (egyszerűen fogalmazva) szétqrná a csajt, csak vívódik?
Te sem lehetsz már ennél hülyébb!
De költözz csak vele össze, ha még nem látod elég tisztán a dolgot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!